Afbeelding
Foto: Pixabay.com

Help onze bezorgers
de winter door!

DeMooiSonenBreugelKrant beschikt over een team van bezorgers in alle leeftijden. Deze bezorgers gaan elke woensdag door weer en wind naar buiten om de krant bij u te bezorgen.

Met enkele bezorgers hebben wij de afspraak gemaakt dat zij bij uitzondering op donderdag mogen bezorgen omdat zij anders in problemen komen met hun studie. Nu doen onze bezorgers allemaal hun best, maar altijd kan het voorkomen dat er een brievenbus over het hoofd wordt gezien. Zeker nu het 's avonds al eerder donker wordt.

Dus als u een keer de krant niet heeft ontvangen, kijk dan eens kritisch naar uw eigen brievenbus. Is de brievenbus wel makkelijk te vinden, of staat of zit hij op een voor de bezorger onlogische plek? Valt mijn groene brievenbus wel op in onze mooie groene heg? U weet uw brievenbus feilloos te vinden, maar voor een bezorger is het soms echt zoeken. Wij van DeMooiSonenBreugelKrant vragen de inwoners om hulp, doe iets eerder uw buitenverlichting aan. Onze bezorger kan uw brievenbus makkelijker vinden en het bevordert ook de veiligheid in uw eigen wijk.

Op dit moment zoeken wijk nog bezorgers voor Breugel. Heb je interesse neem dan contact op met onze administratie of loop gewoon binnen bij ons kantoor op de Markt.