Het Onderonsje in kerstsfeer

Op donderdag 20 december wordt het waarschijnlijk weer druk bij het Onderonsje in het Damiaancentrum. Ook dit jaar gaan de deelnemers weer creatief aan de slag met kerstmateriaal.
Er wordt een kerstdecoratie gemaakt die opgehangen kan worden. We hebben weer een leuk idee om zowel met natuurlijke materialen als kleurrijke spulletjes een sfeervolle decoratie te maken.
Deze keer beginnen we al om 10.00 uur, met koffie en iets lekkers. Daarna aan de knutsel (wilt u zelf een kniptangetje meenemen om ijzerdraad te kunnen knippen), en tegen 12.00 uur gaan die spullen aan de kant en worden de tafels feestelijk gedekt voor een uitgebreide broodmaaltijd. Er zal soep zijn, worstenbroodjes en ook het traditionele kerstbrood zal niet ontbreken. En als afsluiting een grand dessert!

Gezien het aantal beschikbare plaatsen is het nodig dat u zich opgeeft. Informatie bij Petra Vesters, tel. 06-10068676 of Karin van Vlerken, tel. 06-13992915. Of per mail: petrav@kpnmail.nl, karinvanvlerken@hotmail.com. Kosten 6 euro, tijd van 10.00-13.30 uur. Maximaal 25 deelnemers. Iedereen vanaf 55 jaar is welkom.
Het Onderonsje is één van de activiteiten van het Damiaancentrum. Zie de website voor andere activiteiten: www.damiaancentrum.nl. Schijndelseweg 46, 5491 TB Sint-Oedenrode.