De pieten van Rinette Zorg
De pieten van Rinette Zorg Foto: Rinette Zorg

Opening Kerststal hertenkamp met lampionnenoptochtl

Op zaterdagavond 22 december aanstaande opent wethouder John Frenken de Kerststal in het hertenkamp aan de Dommelpas in Son en Breugel.

Volgens een inmiddels vaste traditie gaat een stemmige lampionnenoptocht aan deze opening vooraf. Deelnemers voor de optocht kunnen verzamelen vanaf 16.45 uur op kerkplein St. Genovevakerk in Breugel. Iedereen dient wel zelf een lampion mee te brengen.

De optocht start stipt om 17.00 uur, waardoor de aankomst bij de Kerststal in het hertenkamp om 17.15 uur zal zijn. Daar wacht voor iedereen een beker warme chocolademelk.
De Kerststal in het hertenkamp is te bezoeken vanaf zondag 23 december 2018 t/m 6 januari 2019, dagelijks van 10.00 – 18.00 uur.


PVGE kerstfietstocht naar St. Oedenrode

PVGE maakt een kerstfietstocht naar St. Oedenrode op 19 december.
Om 10.00 uur vertrekt de PVGE fietsclub vanaf het 17 Septemberplein naar St. Oedenrode. Hier houden we in de Pastorie onze kerstbijeenkomst. De fietstocht voert eerst naar Nijnsel via de rechteroever van de Dommel om dan via de linkeroever van de Dommel St. Oedenrode te bereiken.

In de kerstbijeenkomst staan we nog een keer stil bij ons jaarprogramma van 2019. Hierna fietsen via kasteel Henkenshage en de Sonniuswijk terug naar Son en Breugel. Het is een fietstocht van een ½ dag zodat we om 12.30 uur weer terug zijn.
Verdere inlichtingen bij fietsclubcoördinator: Herman Hendriks, tel.: 0499-473042; email: herman.j.hendriks@kpnmail.nl


Rinette Zorg nòg dichterbij….

Om de slogan van Rinette Zorg: "Zo dichtbij kan zorg zijn" kracht bij te zetten, zijn op 5 december jl. een twaalftal speciale Rinettepieten op pad gegaan om een aantal willekeurige clienten van Rinette Zorg bezoekje te brengen en een aardigheidje te bezorgen.
Het betrof hier vooral eenzame clienten die het verdienden om eens wat extra aandacht te krijgen naast de wekelijkse zorgmomenten.
Iedereen was blij verrast en zowel de clienten als de Rinettepieten hebben genoten van deze feestelijke momentjes.