Keramiekatelier Son en Breugel
Keramiekatelier Son en Breugel Foto:

Gewoon DOEN!

Sinds enkele weken is dit nieuwe initiatief gestart in de Huiskamer van het Vestzaktheater voor mannen en vrouwen van 55+.
Elke woensdagavond komen we bij elkaar en vullen we de avond naar onze eigen wensen in.

In een ongedwongen sfeer zijn er al diverse onderwerpen aan de orde geweest , zoals een boek over het ouder worden, geloof/spiritualiteit, een taichi oefening wat betekent Kerstmis voor jou, enz..
We vragen nu uw speciale aandacht voor 2e Kerstdag woensdagavond 26 december. Dan zijn we ook open. Misschien bent u dan alleen of met zijn twee en heeft u er behoefte aan, om met met andere mensen. te zijn. We nodigen u graag uit om ,onder het genot van een hapje en een drankje, de avond op een fijne manier door te brengen.

Graag even aanmelden ivm de hapjes en info bij Ria van Raalten- Holscher T0625329668 of ria.van.raalten@gmail.com
Tijd:vanaf 19.00-2100 uur.
Ook hierna bent u elke woensdagavond welkom!


Keramiekatelier Son en Breugel

Heb jij (enige) ervaring met het werken met klei en bijbehorende technieken en lijkt het je leuk om deze hobby samen met anderen te beoefenen? Dan ben je bij het Keramiekatelier aan het juiste adres.

Wij werken zelfstandig in kleine groepen, maar kunnen wel bij elkaar terecht voor advies. Samen creatief bezig zijn is niet alleen inspirerend maar ook heel gezellig!
Er is nog ruimte voor enkele mensen op zowel de maandagmiddag van 13.30 – 16.00uur als de woensdagavond van 19.30 - 22.00uur.
Vanaf week 2 start de 2e helft van ons keramiekjaar. Dit zijn in totaal 14 bijeenkomsten van 2,5uur elk (met uitzondering van de schoolvakanties).
Heb je interesse, neem dan contact op met Mariëlle Keijzers-Swinkels via e-mail: marielleswinkels@hotmail.com of telefoon: 0499-479511


MOOI rechtgezet

Straatjuwelen.

In de Mooi Son en Breugel krant van afgelopen week, stond vermeld dat ik in in de vergadering van de commissie Grondgebiedszaken op 3 december gezegd zou hebben, dat de straatjuwelen in Son en Breugel "doffe ellende zijn, en die dingen weg moeten".
Dat heb ik inderdaad gezegd, maar er ook duidelijk bij vermeld dat die beleving uit het perspectief van (haastige) verkeersdeelnemers zou kunnen komen. Deze belangrijke context is niet in het krantenartikel verwerkt en hierdoor is een verkeerd beeld ontstaan.
Wij beschouwen de straatjuwelen als een tijdelijke, noodzakelijke oplossing voor het verkeersprobleem in Son en Breugel, en werken met andere partijen aan voorzieningen die de tijd langer kunnen doorstaan.

Marco Pulles
VVD fractie Son en Breugel