Afbeelding
Foto:

Nostalgie én hightech komen samen;
WoensXL viert samen met jou kerst anno nu!

Winkelcentrum WoensXL viert kerst; samen met jou. Van 21 t/m 24 december aanstaande zijn er allerlei sfeervolle en bijzondere acts voor jong en oud! Of het nu gaat om een nostalgische kerstmarkt met gezellige huisjes, zwervers uit het verhaal van Charles Dickens, Scrooge of de Kerstman; je komt ze tegen in WoensXL. Maar ook hightech kerstrobot Space-Ci-Men en animatronic's Prinses Aguilera, Koning Waldemar en Koningin Christina komen op bezoek en wandelen op een geautomatiseerde manier door het winkelcentrum. Natuurlijk is het alleen écht feest als er ook muziek is. Daarom treden er diverse (blaas)orkesten op en is de kerst DJ aanwezig met zijn funky 'vinyl' vouwfiets. Kortom, voor ieder wat wils; jong en oud!

"Alle winkels zijn op vrijdag 21 december van 09:30-21:00 uur geopend", vertelt Marcel Emmen, voorzitter van de winkeliersvereniging. "Op zaterdag 22 december gelden de reguliere openingstijden en op zondag 23 december hebben we een Kerst-Koopzondag tussen 11:00-17:00 uur. De maandag voor de kerst, zijn alle winkels tussen 10:00-17:00 uur geopend. We hebben een leuk afwisselend en vol kerstprogramma samengesteld waarbij jong en oud een warm kerstgevoel krijgt. Gedurende deze vier dagen is er een heuse kerstmarkt met gezellige houten huisjes zoals je deze bijvoorbeeld ook in Duitsland aantreft. We hebben ook een gratis inpakservice op deze kerstmarkt, je kunt al je gekochte cadeaus meteen laten inpakken en thuis onder de boom leggen. Er zijn diverse acts als een 'ijsfee' die met haar warme stem, en betoverend fonkelend verlicht kostuum, op een jazzy manier kerstliedjes zingt, maar je komt ook de 'Winternar & Harlekijn' tegen met hun winterse theatrale mime act en die jouw als bezoeker verrassen met hun grappen en grollen.

Ook Jøttnjøl met hun manden vol kerstgevoel brengen warme nostalgische gevoelens van lang geleden tijdens deze dagen. Voor het toezicht tijdens deze dagen hebben we 'X-miss'; met haar ordelijke charmeoffensief, ballen, pieken en engelenhaar is iedereen die iets verkeerd doet de sigaar. Tevens zijn de 'Elfes de Noël' aanwezig om met hun feeërieke charmante verschijning de bezoeker te verrassen en de 'Bike Angels' laten engelen vliegen boven het publiek met behulp van hun omgebouwde bakkersfiets. Dit jaar brengt ook 'Père Noël', een 'over de top' kerstman lijkend figuur met een te zware jutten zak op zijn rug, een bezoek aan ons WoensXL.

Zoals je dus ziet, er is voor ieder wat wils! Kerstshoppen bij één van onze 150 winkels waar persoonlijke aandacht centraal staat en de kerstbeleving in de breedste zin van het woord aanwezig is. Zien we je op 21, 22, 23 en/of 24 december? Iedereen is van harte welkom!"


Sunny Blues Nuenen presenteert:
Mojo Hand

Een thuiswedstrijd voor deze bluesband uit Eindhoven / Nuenen. Na vele optredens in het hele land sluit MOJO HAND het drukke jaar af in Café Schafrath te Nuenen op 23 dec. vanaf 15.30 uur.

De 4 mannen van MOJO HAND hebben het Blues hart op de juiste plaats. Met een gevarieerd repertoire van eigen en bewerkte nummers worden diverse Blues stijlen met veel passie, plezier en vooral "Blues" gespeeld. Van ingetogen naar swingend, van Texas naar Chicago en af en toe met een vleugje Funk, neemt de band je mee in hun blues-reis. MOJO HAND stond al met veel succes op vele bluespodia en festivals in heel Nederland en was deelnemer aan The Dutch Blues Challenge 2017.

Door de uitgebreide instrumentale bezetting is de sound breed en divers. (Hammond, piano, bluesharp, gitaar, drums, bas en tweemaal zang)
Ervaar The Blues Experience met MOJO HAND.
(De band is: Frank Reemers, Joep de Greef, Joop de Graaff en Mathieu van Uden)

Sunny Blues Nuenen organiseert blues optredens in samenwerking met Café Schafrath te Nuenen en deze zijn altijd gratis te bezoeken. Interesse? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief via de website: www.sunnybluesnuenen.nl. Dan mist u nooit een optreden.

Datum: 23 dec 2018
15.30 uur. Entree gratis
Locatie: Café Schafrath, Park 35 Nuenen


Mojo Hand