PVGE Kookclub
PVGE Kookclub Foto: PVGE

PVGE Son en Breugel richt 4 nieuwe clubs op

In de afgelopen maanden zijn, dankzij enorme inzet van Peter van Beek en Josje van de Molengraft, drie nieuwe clubs opgericht. Het betreft 'De kookclub', 'De bowlingclub' en 'De pubkwisclub'. De vierde club, 'de Franse conversatieclub' werd opgericht door Aad van Reeuwijk.

Inmiddels zijn alle clubs van start gegaan en hebben hun eerste bijeenkomst(en) al gehad. Het enthousiasme druipt er vanaf. De verslagen van hun activiteiten kunt u vinden in de binnenkort te verschijnen PVGE-nieuwsbrief van februari. Bent u geen PVGE-lid en wilt u toch een keer 'proeven', meldt u zich dan aan bij de desbetreffende coördinator van de club.

Voor de Kookclub kunt u contact opnement met de heer P. de Weerdt, 0499-475118 of via de e-mail: p.w.c.deweerdt@kpnmail.nl. Voor de Bowlingclub kunt u zich wenden tot mevrouw A. Kauffmann, 0499-471879 of via de e-mail: kauff100@planet.nl. Voor de Pubkwisclub kunt u contact opnemen met mevrouw P. Kanters, 040-2410236 of via de e-mail: petrakanters45@gmail.com. Voor de Franse conversatieclub neemt u contact op met de heer A. van Reeuwijk, 0499-471169 of via de email: avrson@kpnmail.nl.

PVGE bowling
PVGE Pubkwis
Afbeelding