Dorpsraad Nederwetten

U bent van harte welkom op de Openbare Dorpsraadvergadering op maandag 28 januari om 20.00 uur in MFA de Koppelaar.

Agenda:
1. Update Broekdijk/Eikelkampen
2. Groenvoorziening
3. Asbestopschoning
4. Opruimdag
5. Spelen en bewegen
6. Ontwikkelingen op woongebied
7. Mededelingen

Opruimdag
De Dorpsraad houdt op zaterdagmiddag 30 maart een opschoondag. Met hulp van zo veel mogelijk vrijwilligers willen ze alle zwerfafval in Nederwetten gaan opruimen. Op de vergadering wordt dit verder toegelicht en vrijwilligers kunnen zich aanmelden.

Asbestverwijdering
Op 13 april is er de asbestverwijderingsdag in Nederwetten. Wie mee wil doen graag opgeven bij info@nederwetten.org. Bij twijfel of dakbedekking uit asbest bestaat is contact ook verstandig. De Dorpsraad zoekt eveneens vrijwilligers die op 13 april mee willen helpen. Op de dorpsraadsvergadering wordt een en ander toegelicht.

Spelen, bewegen en ontmoeten bijeenkomsten
Kom meepraten, ontwerpen, plannen maken en ideeën ontwikkelen aan 'Spelen, bewegen en ontmoeten' voor jong en oud in Nederwetten. De eerste bijeenkomst is op maandagavond 11 februari van 19.00 tot 20.30 uur in de MFA. In een tweede bijeenkomst worden de plannen definitief bepaald zodat medio 2019 de uitvoering gerealiseerd kan worden. Deze avonden worden begeleid door medewerkers van de gemeente Nuenen. Voor de uitvoering van dit beleidsplan is budget beschikbaar.

Dit is een unieke gelegenheid voor inwoners van het dorp om zelf mee te bepalen en richting te geven aan spelen, bewegen en ontmoeten in de openbare ruimte.

Aanmelden
U moet zich wel aanmelden voor deze avond. Inschrijfformulieren liggen klaar tijdens de openbare dorpsraad vergadering of aanmelden via e-mail:spelen_bewegen@nuenen.nl