Diplomazwemmen bij Zwembad Son in circus stijl

Er zijn al weer zeven weken voorbij! Na veel oefenen tijdens de les met de juf (vandaag als clown) maar ook op zondag met papa of mama mochten er weer heel veel zwemmertjes op voor hun A, B of C diploma.

Om 13.15 uur stonden de eerste toppertjes al te trappelen van ongeduld om te laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. 22 A zwemmers hebben laten zien dat ze met kleren aan kunnen zwemmen, zodat papa en mama weten dat als ze in het water vallen ze zich goed kunnen redden. Ook borst en rugcrawl, zakken naar de bodem en drijven kunnen ze als de beste.

Daarna was het de beurt aan 23 B zwemmers. Ze kunnen nu nog beter duiken, onder waterzwemmen en drijven met een voorwerp. Allemaal vertrouwd met en in het water.

En de c zwemmers sloten de middag af door te laten zien dat ze in een wak naar boven konden zwemmen, zoekend naar een opening onder water. Ze lieten even zien hoe je borst crawl moet zwemmen en hoe je met een regenjas over je kleren onder en over een mat kunt klimmen.

En de juffen? Die zijn super trots en vonden het gezellig om als clown Billy alle zwemmers in het circus te laten afzwemmen. Tot over 7 weken!