Mr. A.J.M. (Rianne) van der Heijden
Mr. A.J.M. (Rianne) van der Heijden Foto: Wil Feijen

Persoonlijke flexibele aanpak met korte lijnen

In het hartje van Son is dé rechtskundige juristenpraktijk Emyrtan gevestigd. Deze juristenpraktijk helpt MKB-ondernemers, consumenten, werknemers en werkgevers, huurders en verhuurders bij het oplossen van juridische vraagstukken.

De kracht van Emyrtan zit precies in die extra's waar u naar op zoek bent: een persoonlijke flexibele aanpak met korte lijnen, zeven dagen per week bereikbaar, deskundig en betrouwbaar juridisch advies.

Vanaf medio 2015 zijn grote delen van het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. De Wet Werk en Zekerheid (WWZ) heeft grote invloed op de dagelijkse arbeidsrechtpraktijk. Naast de WWZ hebben zich de laatste jaren nog veel meer ontwikkelingen voltrokken die maken dat het arbeidsrecht aanmerkelijk is gewijzigd en op veel onderdelen complex(er) is geworden. Het arbeidsrecht verkeert continue in spanningsrelatie met andere rechtsgebieden, daardoor maakt het op grond van de WWZ-regelingen een flinke ontwikkelingsfase door als zelfstandig rechtsgebied.

Emyrtan zet zich in voor werkgevers en werknemers die problemen ervaren bij:
- Ontslag (op staande voet)
- Beëindigen arbeidsovereenkomst
- Ziekte en ziekteverzuim
- Conflicten op de werkplek
- Loon (-vorderingen/ opschorting)
- Werkgeversaansprakelijkheid

Naast het specialisme arbeidsrecht heeft Emyrtan ook jarenlange praktijkervaring in het Contracten- en Aansprakelijkheidsrecht, Verzekeringsrecht en rechtsbijstand. Denk hierbij aan het praktisch meedenken bij het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten, contracten of de uitleg van concurrentiebedingen, complexe handelszaken, huurgeschillen en incassoprocedures door heel Nederland. Kortom alle juridische zaken die in geschil door de kantonrechter beslecht kunnen worden, behoort tot de dienstverlening.

Wanneer u niet dagelijks met juridische kwesties te maken heeft weet Emyrtan u op een prettige manier te adviseren. Iedere zaak en ieder vraagstuk is anders en vraagt om een op maat gesneden advies. Eigenaresse mr. Rianne van der Heijden maakt zich sterk en neemt gemotiveerd stelling voor uw rechtspositie.

Meestal weet u na het intakegesprek al goed waar u aan toe bent. Bereikbaarheid is een belangrijk speerpunt zodat u ook in de avonduren en in het weekend terecht kunt. Omdat vaak de kosten van advocaten hoog oplopen biedt Emyrtan scherpe tarieven aan. Er geldt voor diverse zaken een vaste prijs zodat u weet waar u aan toe bent. Het eerste uur is kosteloos.

Emyrtan, flexibel en helder juridisch en rechtskundige diensten voor particulieren en MKB-bedrijven! Neem vrijblijvend contact op, uw probleem is onze zorg!

Maak een afspraak voor een intakegesprek. Neem telefonisch contact op voor een - gratis en vrijblijvend - gesprek met onze ervaren juridisch specialist. U kunt een bericht sturen via info@emyrtan.nl of bellen mag ook, waardoor u op elk gewenst moment contact op kunt nemen.