Carnavalsavond in de Oase (2018)
Carnavalsavond in de Oase (2018) Foto: Lianne van Asperdt

Carnavalsavonden in Oase voor groep 5, 6 en 7

Zit jij in groep 5, 6 of 7 van de basisschool? Houd je van carnaval vieren met je vrienden? En kan het carnavalsfeest jou niet lang genoeg duren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op zaterdag 2 maart en maandag 4 maart worden er speciaal voor jou en je vrienden twee carnavalsavonden georganiseerd door jongerencentrum Oase. Omdat er voor jullie, tot enkele jaren geleden, geen carnavalsavonden waren, vond jongerencentrum Oase het hoog tijd om voor jullie deze avonden te organiseren. Na een succesvolle eerste editie wordt ook dit jaar alles uit de kast gehaald om er weer twee feestelijke avonden van te maken. De entree is slechts € 2,50 p.p. (inclusief garderobe) en daarvoor krijg je ook nog een frietje en een snack.

De dj's zorgen ervoor dat er volop gehost kan worden op de nieuwste carnavalshits, maar ook de 'gouwe ouwe' worden gedraaid. Het is een carnavalsavond dus is het uiteraard de bedoeling dat iedereen verkleed komt.

Oase is open van 19.00 tot 22.00 uur. Om de veiligheid voor jullie te waarborgen wordt er aan jullie ouders gevraagd om jullie binnen op te halen zodat jullie niet op straat hoeven te wachten. Voor meer informatie of vragen www.jc-oase.nl, check de facebookpagina of stuur een mail naar info@jc-oase.nl.