Afbeelding
Foto: Hans Smits

Goede opkomst bij ouder/kindwedstrijd

Steeds meer mensen gaan inzien dat golf een ideale familiesport is. Actief zijn met je hele familie, van opa, oma tot kinderen en kleinkinderen. Golf is bij uitstek een van de weinige sporten die je samen kunt doen. Het biedt tal van mogelijkheden om samen lessen te volgen en wedstrijden te spelen.

Ben je een beginneling en je golfmaatje door de wol geverfd? Dat is geen probleem. Golf werkt met een handicapsysteem. Een beginnende golfer mag veel meer slagen over een hole doen dan een ervaren golfer. Golfclub Son organiseert regelmatig ouder/kind wedstrijdjes over negen holes voor de jeugd. De jongeren kiezen zelf een maat uit (opa, oma, ouder, familie of kennis met golfervaring).

Op 19 februari hield de jeugdcommissie van Golfclub Son weer de eerste ouder/kind wedstrijd (9 holes) in 2019. Een goede opkomst en prachtig weer zorgden voor een echte 'familie golfmiddag'. Wil je kennismaken met de golfsport (jong en oud), kom dan vrijblijvend naar de Open dag van de Golfclub in Son op zondag 14 april van 11.00 - 16.00 uur. Via 'Sjors Sportief' kan de basisschooljeugd van Son en Breugel, vanaf groep 6, zich 3 keer gratis inschrijven voor een golfles op Golfclub Son. Dit kan alleen via het uitgegeven krantje op de basisscholen. Daarin staan dagen en tijd vermeld.