Kerkberichten

Sint Genoveva-kerk
Son en Breugel

Donderdag 28 februari
17.00 uur Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor
Vrijdag 1 maart, Eerste Vrijdag van de maand
08.30 uur: Eucharistieviering
Zondag 3 maart
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor. Intenties: Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Peter Verstappen, Robert en Marieke van der Lande-Wijnands, Jan Adriaans, Marinus de Haas, voor een 90-jarige.
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor. Intenties: Robert en Marieke van der Lande, Piet Melisse. Woensdag 6 maart, Aswoensdag
19.00 uur: Eucharistieviering, wijding van de as en opleggen van het Askruisje m.m.v. de Sonse en de Breugelse kerkkoren
Zondag 10 maart
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor. Intenties: Ietje van Dinther-Raeven
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor. Intenties :Frits en Doortje Maas-de Bijl, Cees Laas (1e jaargetijde), Mariet Verhagen, Susan de Jongh-Vroomen, Ouders Peeters-Goossens.

Overige kerkdiensten in Berkenstaete
Zaterdag 2 maart 16.30 uur: Woord- en communieviering
Zaterdag 2 maart 16.30 uur: Woord- en communieviering
Zaterdag 9 maart 16.30 uur: Woord- en communieviering

Martinuskerk Centrum
Zaterdag 2 maart
16.30 uur: Eucharistieviering, Carnavalsmis met kapel en Aurora en De Rooi Tulpen. Intenties: Adrie Oerlemans (mgd), Mien van Susante – Drijvers (mgd), Riek Vogels, Frans Habraken en Marinus en Antoinetta van Weert – Kelders, De Vader van Prins Nûl Pluk, Opa en Oma Pluk, Opa en Oma Kanters.
Zondag 3 maart Achtste Zondag door het Jaar
09.30 uur: Eucharistieviering met Het Martinuskoor. Intenties: Mien van Oss – van der Linden (mgd), Ad van der Heijden (mgd), Toon van Erp (mgd), Jo Vervoort – van Erp (mgd), Ineke Lintsen – Suringa (mgd), Tiny van den Biggelaar, Cor van Esch (mgd), Dien de Leijer – Moeskops en familie Moeskops. Eucharistieviering (voor een bijzondere intentie). Met medewerking van Het Martinus koor, Kinderkoor Sint Maarten en Zangvereniging 'Denna Sang uit Beugen o.l.v. Nol Ardts, Projectkoor o.l.v. Paul Gieles.
Maandag 4 maart
09.00 uur: Eucharistieviering in de Dagkapel van De Goede Herder Kerk Eerschot.
Dinsdag 5 maart
09.00 uur: Eucharistieviering in de Heilige Antonius van Padua Kerk te Nijnsel.
Woensdag 6 maart Aswoensdag
19.00 uur: Eucharistieviering met wijden van de as en uitreiken van het Askruisje. Medewerking van het Martinuskoor.
19.00 uur: Eucharistieviering in de Heilige Ritakapel te Boskant.
Donderdag 7 maart
19.00 uur: Eucharistieviering in de Martinuskerk.
Donderdag 7 maart
20.00 uur: Stichting Behoud Martinuskerk.
Vrijdag 8 maart
19.00 uur: Eucharistieviering in de Martinuskerk.

Met ingang van de Veertigdagentijd (Aswoensdag) woensdag 6 maart zullen er door-de-weekse missen worden gevierd in de Martinuskerk in Sint-Oedenrode. Deze missen worden gevierd om 19.00 uur, waarna er gelegenheid is voor stil gebed en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening tot 20.00 uur. Alle andere dagmissen in de verschillende kapellen van de parochie (Goede Herder, Genoveva, Antonius) vervallen hiermee, behalve de Viering in de Ritakapel te Boskant. Voor de eenduidigheid en om vergissingen te voorkomen, wordt ook de zaterdagavondmis in de Martinuskerk om 19.00 uur gevierd.

Sint Antonius Nijnsel
Zondag 3 maart
11.00 uur: Eucharistieviering met gemengd koor. Intenties: Tineke Klomp- van Boxtel, Noud van Hoof, Driek en Francien Verschuijten- Saris, Willem Sanders, Roland Vulders, Ben Habraken.
Dinsdag 5 maart
9.00 uur: Eucharistieviering.

Kerkdienst protestantse kerk (PKN) Son en Breugel
Zondag 3 maart
10.00 uur: Kerkdienst, verzorgd door Dhr. R. de Jong en Mw. N. van der Schouw