The Ruggeds te zien in Theater De Blauwe Kei

Veghel - The Ruggeds komen vrijdag 8 maart naar Theater De Blauwe Kei met de theatershow Between Us, een dansspektakel vol dans, muziek en acrobatiek. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade.

The Ruggeds staan erom bekend dat ze een unieke benadering hebben van breakdance; ze zijn beïnvloed door diverse dansstijlen en danstheater en accentueren de individuele stijlen en persoonlijkheden binnen de groep. De dansers hebben samengewerkt met internationale artiesten zoals Rita Ora en Justin Bieber en worden vaak gevraagd om te dansen voor reclames van grote merken.

Met een mix van dans, muziek, acrobatiek, slacklining en b-boying nemen The Ruggeds u mee in het verhaal van hun bijzondere familieband. "De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scènes", aldus de Theaterkrant. "Flitsend voetenwerk en aanstekende bewegingslol", volgens de NRC.

Kaarten voor Between Us bedragen € 20,10 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.blauwekei.nl