Afbeelding
Foto: Ingezonden

Muziekonderwijs bij Key4Music

Key4Music is in Son en Breugel dé particuliere muziekschool voor het beste muziekonderwijs. Niet zomaar muziekonderwijs, maar met een duidelijke visie waarin de leerling centraal staat.

Een docententeam bestaande uit hoogopgeleide musici die tevens naast het lesgeven te vinden is op de Nederlandse en buitenlandse podia. In de theaters, op festivals, op Radio & TV en in de studio van Key4Music.

Dat maakt Key4Music uniek in Nederland. Je krijgt les van een prof met passie voor muziek. In de muziekles wordt niet alleen geleerd hoe je je instrument leert beheersen of je stem leert gebruiken. Aan allerlei hele belangrijke vaardigheden wordt gewerkt zoals het leren plannen en studeren, discipline, samenspel, optredens, zelfvertrouwen kweken, doorzettingsvermogen, ontwikkeling motoriek maar bovenal plezier.

Ouders worden betrokken bij het leerproces en met elkaar dragen ze zo bij aan de ontwikkeling van een leerling. Dat vinden ze bij Key4Music belangrijk. Jij ook? Is jouw interesse gewekt?

Kom het zelf ervaren en meld je aan voor een introductieles. Meer info en aanmelden via: info@key4music.com of neem een kijkje op www.key4music.com.