Trippelconcert in Het Klooster

Gerwen - Lente: bloemen bloeien, de zon laat zich vaker zien en ook de temperatuur gaat omhoog. Een goed moment om nieuwe dingen te starten en te proberen. Voor het Gerwens Muziekkorps geldt dit zeker. Nieuwe muziek, na het Eftelingconcert in november: wederom wat sprookjesachtigs, maar ook lekkere jaren '80 klassiekers en een spannende Spaanse pasodoble.

Ook is er, officieel, een nieuwe dirigent: Jeroen Geevers. Met bezieling leidde hij het orkest tijdens de Eftelingconcerten, maar hij zal in deze lente laten zien dat hij en het orkest elkaar gevonden hebben. Enthousiasme, kunde en visie zijn begrippen die een hoofdrol spelen.

Om het verhaal compleet te maken, verwelkomt het GMK tevens een nieuwe voorzitter. Niet zonder trots! Want Tom van Rooij is een graag geziene trompettist die integer maar duidelijk samen met bestuur en leden het Gerwens Muziekkorps wil klaarmaken voor de muzikale toekomst.

Bij al deze nieuwe, spannende en leuke veranderingen hoort natuurlijk een goed concert. Samen met twee toporkesten uit de regio organiseert het GMK een wervelende muzikale avond. Op zaterdagavond 6 april schitteren het Gerwens Muziekkorps, Muziekvereniging Sirena uit Hooge Mierde en Koninklijke Harmonie l'Union uit Bladel in het Klooster te Nuenen.

Het concert start om 19.45 uur in de Theaterzaal. De toegang is gratis. Meer informatie kunt u vinden op www.gerwensmuziekkorps.nl.