Afbeelding
Foto: Ingezonden

HTC-lustrum 55 jaar; Join de Club van 55

HTC is een prachtige en gezellige hockeyclub voor iedereen, van jong tot oud en van getalenteerde spelers tot spelers die het leuk vinden om samen te hockeyen. Ongeacht ieders talent is HTC een club waarin zij de leden maximaal de gelegenheid willen (blijven) bieden om hun eigen talent te ontwikkelen en vooral met veel plezier te hockeyen. Maar om het verenigingsbeleid daadwerkelijk om te zetten in concrete voelbare, zichtbare acties zijn er twee zaken van belang: vrijwilligers en geld.

Tegelijkertijd met het vieren van het 55-jarig lustrum wil HTC de Club van 55 oprichten waarin ze een oproep willen doen aan al diegene die de hockeyclub een warm hart toedragen om een eenmalige of jaarlijkse donatie te willen geven. Een kleine of grote donatie, alle beetjes helpen.

Bent u ook een liefhebber van hockey en draagt u deze club een warm hart toe? Steun dan ook de vereniging door een eenmalige donatie van € 55,00 of een jaarlijks terugkerende donatie (afhankelijk van uw belastingschijf kan dit oplopen tot een aftrekpost van 50%).

Donaties van de Club van 55 worden met name aangewend om de trainers en coaches en het G-team nog optimaler te kunnen begeleiden. Daarnaast worden deze gelden besteed aan de aanschaf van materialen zodat met name de jeugd veilig en met veel plezier bij de hockeyclub kan blijven hockeyen.

De vereniging is zeer verheugd dat de eerste geĂ¯nteresseerden zich al hebben gemeld. Dus, wilt u meer weten over de club van 55 en hoe u de hockeyclub kunt ondersteunen? Neem dan contact op met de Club van 55, email: clubvan55@htcson.nl