Afbeelding
Foto: Ingezonden

Twee verkoopmomenten voor nieuwbouwplan De Nieuwe Vloed

Aan de Kanaaldijk Noord in Son realiseert Gebr. Van Stiphout het kleinschalige nieuwbouwplan De Nieuwe Vloed. Dit plan gaat in twee delen in verkoop: 3 april worden de 20 koopappartementen gepresenteerd. En dinsdag 9 april gaan de acht riante tweekappers, acht tussenwoningen en twee hoekwoningen in verkoop.

De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat er veel interesse is voor De Nieuwe Vloed. Om deze geïnteresseerden zo goed mogelijk te woord te kunnen staan, is de start verkoop opgesplitst in twee avonden. Een appartement of een woning, waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Start verkoop koopappartementen
Kom op woensdag 3 april 19.00 tot 20.30 uur in de kapel van La Sonnerie aan de Nieuwstraat 45 in Son en Breugel kijken naar het ontwerp van het gebouw en de plattegronden van de appartementen. Er is flinke keuze in grootte en indeling die allemaal zijn te vinden in de brochure die voor je klaarligt. Uiteraard kun je die avond ook meteen de prijslijst meenemen. Nu al nieuwsgierig naar de prijzen? Bekijk de website www.denieuwevloed.nl voor meer informatie.

Start verkoop tweekappers, hoek- en tussenwoningen
In het kantoor van Kruijswijk Makelaardij, aan de Nieuwstraat 39 Son en Breugel worden op dinsdag 9 april 17.00 tot 19.00 uur de hoek- en tussenwoningen en tweekappers gepresenteerd. Medewerkers van Van Stiphout en de makelaars staan voor je klaar om je te informeren en vragen te beantwoorden. Doorlopend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Kijk dan op www.facebook.com/denieuwevloed of meld je aan voor de nieuwsbrief via de website