DOEN! Organiseert Comedy Night

Nederwetten - Stand-up comedy in combinatie met muziek, hilarische verhalen, maar soms ook stof tot nadenken. Een fantastische voorstelling vol waarheden, geluk en komische verhalen. Op het podium staan Marlon Kicken, Roel C. Verburg, Arie Koomen en Gerrie Smits.

DOEN K.P.J. Nederwetten bestaat in 2019 maar liefst 90 jaar! Dat wordt groots gevierd voor én met het hele dorp. Het jubileumfeestje vindt plaats in het weekend van 14, 15 en 16 juni op het feestterrein bij de 'Oude Toren' in Nederwetten.

Op vrijdagavond 14 juni vanaf 20.00 uur, staat er een Comedy Night met stand-up comedians van Nederlandse en Vlaamse bodem, op het programma. De gastheer van deze avond is Marlon Kicken. Met zijn typische humor, zijn relaxte en originele stijl, zijn unieke verschijning en met zijn zachte 'G' gaat hij het publiek verrassen. Tijdens deze Comedy Night staan nog meer comedians op het podium. Roel C. Verburg combineert stand-up comedy met muziek. Regelmatig is hij ook op de Nederlandse radio te horen. Ook Arie Koomen staat op het podium. Hij is bekend geworden als lid van het legendarische duo Arie & Sylvester. Tevens is hij bekend van de Lama's. Verder gaat Gerrie Smits de zaal boeien. Met zijn sympathieke voorkomen brengt hij je meteen in de stemming.

Iedereen is van harte welkom om deze spectaculaire Comedy Night bij te wonen. Kaarten voor deze avond à € 8,00, zijn te koop bij Jumbo Ton Grimberg, Cafetaria Heuvelplein Gerwen, voetbalkantine Nederwetten en via jubileum@doennederwetten.nl

Meer informatie is te vinden op www.doennederwetten.nl of op hun Facebookpagina.