Afbeelding
Foto: Frank Ruiter

Dominic Seldis in De Blauwe Kei

Veghel - Dominic Seldis komt vrijdag 10 mei naar Theater De Blauwe Kei met Stand Up Bass, een muziekvoorstelling vol prachtige muziek en humoristische verhalen. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Blauwe Kei op CHV Noordkade.

In Stand Up Bass staat de contrabas centraal, oftewel de 'brombeer van het orkest', zoals Dominic Seldis zijn instrument noemt. Samen met pianist James Pearson vult hij de avond met diverse muziekstukken, van Mozart tot de Spice Girls. In Stand Up Bass valt veel te lachen en te genieten, want Seldis combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument. Het programma houden de heren graag geheim, maar u kunt zich verheugen op diverse stijlen, van Monti tot Elgar, van Paganini tot Gershwin, van Glière tot Piazzolla, en van Henze tot Peterson.

"Een geweldig duo dat met onverholen plezier prachtige muziek dichter bij de mensen brengt" (Haarlems Dagblad). "Muzikaal entertainment van hoog niveau. Seldis is charmant en als musicus zeer serieus." (Het Parool).

Kaarten voor Dominic Seldis kosten € 24,25 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.blauwekei.nl