Volop activiteiten bij TV Son en Breugel

Bij Tennisvereniging Son en Breugel zijn de komende maanden weer veel evenementen voor zowel de eigen leden als ook voor leden van collega verenigingen.

5 juni
Voor de jeugdleden wordt woensdag 5 juni het ijsjestoernooi gespeeld. Deze jeugdmiddag staat ook open voor niet-leden van TV Son en Breugel. Gezelligheid en samen spelen staat op deze middag centraal.

14-16 juni
Het weekend van vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni wordt het Jeugdweekend gehouden. De eigen jeugdleden kunnen zich hiervoor inschrijven. Een vriendje meenemen (van een andere vereniging of zonder tennislidmaatschap) kan ook. Dat maakt het wel zo gezellig voor jou. Inschrijven kan via toernooi.nl tot donderdag 30 mei.

22 juni
Op zaterdag 22 juni wordt het 60-jarig jubileum groots gevierd, vanaf een gezamenlijk lunch tot en met een feestavond met een bekende artiest aan toe. Overdag wordt er nog getennist en is er een clinic voor de jeugd. Geef je daarom snel op.

28 juni
Vrijdag 28 juni vindt de afsluitende BBQ plaats voor spelers van de jeugdcompetitie. Tegen een kleine bijdrage kunnen ook de papa's en mama's, broertjes en zusjes een heerlijk hapje mee-eten. Van zaterdag 13 juli tot en met zondag 21 juli wordt het Dinkelberg en Kuipers Actueel Rating Open Toernooi gespeeld. U kunt zich inschrijven via toernooi.nl. De inschrijving staat open voor ieder KNLTB lid. Er wordt gespeeld in de Dames Dubbel, Heren Dubbel en het Gemengd Dubbel. Het toernooi wordt alweer voor de zesde keer georganiseerd en staat garant voor spannende partijen op gelijkwaardig niveau.

Aan het eind van de grote vakantie staat er nog een alom bekend toernooi van Son en Breugel op het programma. The Rent Company Halfopen Parktoernooi TV Son en Breugel. Maandag 19 augustus tot en met zondag 1 september wordt gespeeld in de single, dubbel en mix. Dit evenement staat al sinds jaar en dag bij velen op de agenda. Het is een toernooi voor seniorleden van HTC, TV Pieter Brueghel en TV Son en Breugel. Sportiviteit en gezelligheid combineren ze iedere dag met heerlijke hapjes. Inschrijven kan via toernooi.nl.

Zoals je kunt lezen staat er weer een hoop op het programma. Kijk daarom snel in je agenda en meld je aan. Bent je enthousiast geworden voor de tennissport en nog geen lid? Kom dan een keer vrijblijvend kijken op de vereniging. Ze laten je graag alles zien. Meer kun je vinden op www.tvsonenbreugel.nl.