Koflexwerk opent een nieuwe vestiging

Best - Koflexwerk blijft groeien en heeft een nieuwe vestiging geopend in Best aan de Magazijnweg 17. Het kantoor in Best wordt bemand door Erik en Ramona. Samen zetten zij zich in om de perfecte match te maken tussen flexwerker en opdrachtgever.

Erik: "Het maken van de juiste match doen wij op een persoonlijke manier. Door middel van een persoonlijk gesprek gaan we samen met de kandidaat op zoek naar verborgen talenten en bespreken we wensen en ambities. We kijken niet alleen naar diploma's, maar ook zeker naar de persoonlijkheid van de werkzoekende. Als we het totaalplaatje hebben, kunnen we aan de slag om de perfecte baan te vinden."

Koflexwerk wil graag weten wie de flexwerker is en waar zijn of haar kwaliteiten liggen. Dat heeft niet alleen met het opleidingsniveau te maken of welke certificaten je hebt gehaald, maar ook zeker met de persoonlijkheid van iemand. Door een persoon écht te kennen, kun je tot een nog betere match komen. Iemand die voor 100% op zijn of haar (werk)plek zit, zal ook met meer plezier naar het werk gaan.

Koflexwerk richt zich op branches als: industrie, productie, logistiek, techniek en administratie. Betrokkenheid en loyaliteit staan bij het bedrijf hoog in het vaandel; zowel naar haar eigen mensen als naar relaties. Helemaal bovenaan op nummer één staat toch een persoonlijke aanpak. Flexwerkers zijn altijd welkom voor een kopje koffie op kantoor. Daarnaast blijft jouw contactpersoon altijd je vaste aanspreekpunt en is er regelmatig een projectbezoek om voortgang te bespreken.

Op de vestiging maken Erik of Ramona graag tijd voor je, óók als je al via Koflexwerk werkt, misschien wil je wel een cursus of opleiding volgen, zodat je kennis up-to-date is of omdat je iets nieuws wil leren binnen je vakgebied. Het volgen van een opleiding of het behalen van een certificaat wordt toegejuicht bij Koflexwerk; we zien je graag groeien binnen jouw vakgebied en vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Dus: ben je nog op zoek naar een baan die écht bij je past? "Kom eens langs, we gaan graag met je in gesprek over waar jóúw kracht ligt en waar die het beste tot zijn recht komt. Met ons brede netwerk is er altijd wel een toffe baan bij jou in de buurt."