Comedy Night en LIJN7

Nederwetten - DOEN K.P.J. Nederwetten bestaat in 2019 maar liefst 90 jaar! Dat wordt groots gevierd voor én met het hele dorp. Het jubileumfeestje vindt plaats in het weekend van 14, 15 en 16 juni op het feestterrein bij de 'Oude Toren' in Nederwetten.

Op vrijdag 14 juni, vanaf 20.00 uur, staan er bekende comedians op het podium. De gastheer van deze avond is Marlon Kicken. Met zijn typische humor, zijn relaxte en originele stijl, zijn unieke verschijning en met zijn zachte 'G' gaat hij het publiek verrassen. Tijdens deze Comedy Night staan nog meer comedians op het podium. Roel C. Verburg combineert stand-up comedy met muziek. Regelmatig is hij op de Nederlandse radio te horen. Tevens staat Arie Koomen op het podium. Hij is bekend geworden als lid van het legendarische duo Arie & Sylvester. Tevens is hij bekend van de Lama's. Verder gaat Gerrie Smits de zaal boeien. Met zijn sympathieke voorkomen brengt hij je meteen in de stemming.

Op zaterdag 15 juni, vanaf 20.00 uur, staat feestband LIJN 7 op het podium van de feesttent. Zij gaan zorgen voor een erg gezellig feestje, waar het draait om lol en plezier. LIJN7 wordt afgewisseld met optredens van DJ Alex Jansen. Hij mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Kortom, zaterdag 15 juni wordt een gezellige feestavond die je niet wilt missen.

Iedereen is van harte welkom om deze avonden bij te wonen. Kosten voor de vrijdagavond zijn 8,00 euro, kosten voor zaterdag zijn 10,00 euro. Kaarten voor deze avonden zijn te koop bij Jumbo Ton Grimberg, Cafetaria Heuvelplein Gerwen en bij de voetbalkantine in Nederwetten. Je kunt ook een mailtje sturen naar jubileum@doennederwetten.nl. Combi-tickets voor vrijdag- en zaterdag zijn 15,00 euro en alleen te bestellen door een mailtje te sturen naar: jubileum@doennederwetten.nl. Meer informatie is te vinden op www.doennederwetten.nl of op de Facebookpagina.