Afbeelding
Foto: Ingezonden

Sponsortoernooi RK VV Nederwetten

Het jaarlijks terugkerende sponsortoernooi van RKVV Nederwetten staat vrijdag 7 juni weer voor de deur. Inschrijven met een team voor dit 6x6 toernooi kan nog even. Let op: het is een gezelligheids- mixtoernooi en de sportiviteitsprijs is minstens zo belangrijk als de eindoverwinning.

Omdat veel mensen zich de afgelopen jaren moesten haasten om na school of werk tijdig aanwezig te kunnen zijn, is er wederom voor gekozen om ook dit jaar weer een frietkar te laten komen. De inmiddels vertrouwde Hans Teulings, van 'Spierbal on tour', staat vanaf 18.00 uur klaar met zijn 'verrékkes lekkere frietjes'.

Na afloop van dit gezelligheidstoernooi gaat DJ Many More de voetjes opnieuw aan het werk zetten. Met zijn uitgebreide repertoire, waarbij iedereen zeker aan zijn muzikale trekken zal komen, wordt de avond spetterend afgesloten. Uiteraard is iedereen zoals altijd van harte welkom om te komen supporteren, een praatje te maken en/of lekker te komen feesten.

Voetballen bij Nederwetten is leuk
Naast dit gezellige sponsortoernooi is de vereniging ook wekelijks in competitieverband actief met de mannen- en dameselftallen. Bij deze elftallen gaan prestatie en gezelligheid hand in hand. De elftalbegeleiders en vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en de contributie ligt veel lager dan gemiddeld in de regio. Wekt dit je interesse? Kom dan gerust eens langs, bijvoorbeeld op het sponsortoernooi 7 juni, of maak een afspraak via info@rkvvnederwetten.nl

Meer informatie: www.rkvvnederwetten.nl. Voor vragen en/of opgeven: sponsor@rkvvnederwetten.nl.

Afbeelding