Bridgeclub ABC in de landelijke finale

Jos van Gerwen en Dirk Bossenbroek, twee leden van Bridgeclub ABC Son en Breugel, hebben in het weekend van 18 en 19 mei deelgenomen aan de landelijke finale in Utrecht. Dit Ruitenboertoernooi is wereldwijd het grootste bridgetoernooi, omdat zich bij deze bond een groot aantal verenigingen heeft aangesloten.

Van de 11.000 paren die aan het NBB Ruitenboertoernooi deelnamen, zijn er 140 paren doorgegaan naar de finale. De leden van Bridgeclub ABC zijn met de 57e plaats ruim boven het midden geƫindigd. Een goed resultaat dat smaakt naar meer voor het aankomend jaar.

Bridgeclub ABC Son en Breugel is 45 jaar geleden opgericht en heeft ongeveer 100 actieve leden die in Braecklant op de dinsdagochtend (tweewekelijks) en de dinsdagavond (wekelijks) competitie spelen. Na een avond elkaar uitdagen op gebied van tactiek en strategie is het goed toeven onder het genot van een afzakkertje. Het plezier voor alle leden staat voor de club voorop. Zoekt u informatie over deze club, kijk dan op www.nbbclubsites.nl/club/30067.

Jaarlijks nemen veel leden deel aan cursussen op diverse niveaus die door zeer ervaren spelers van de club worden gegeven. Dit alles om leden de mogelijkheden te bieden zich te verbeteren voor meer speelplezier. De cursussen staan ook open voor nieuwe leden en starten elk jaar in september. Wilt u eens komen kijken of meespelen, laat dit ons weten via de contactpagina www.bridgeclubabcsonenbreugel.nl.

Komt u alleen en zoekt u een speelpartner? Laat dit de wedstrijdleider George Punt weten en mogelijk weet hij een goede match voor u. Met ingang van 2019 heeft de vereniging zich aangesloten bij de Nederlandse BridgeBond om leden de mogelijkheid te bieden aan meerdere competities en toernooien deel te nemen. U bent van harte welkom.