(Archieffoto 2017)
(Archieffoto 2017) Foto: Wil Feijen

Ernst Daniël Smid treedt op bij 'Ouderen in het Sonnetje'

Eindelijk is het zover. Zondag 2 juni van 14.00 – 16.00 uur vindt de derde editie van 'Ouderen in het Sonnetje' plaats bij de Kiosk in Son en Breugel. Dit is het gratis openluchtconcert door de artiesten van Stichting Goud voor Oud. De weersverwachtingen zijn goed, het programma is compleet en de prijzen voor de loterij liggen klaar. Komt u ook genieten van een middag vol herkenbare en mee te zingen livemuziek?

Gastoptreden
Dit jaar met een gastoptreden van Ernst Daniël Smid en een loterij met ruim € 800,00 aan prijzen. Het theaterprogramma van Ernst Daniël Smid sluit goed aan bij Ouderen in het Sonnetje. De muziek komt uit de jaren '60, '70, en '80, maar het is niet uitgesloten dat er ook een lied klinkt uit de jaren '90.

Geresveerde plaatsen
Er zijn nog steeds luxe tickets verkrijgbaar. Met dit ticket heeft u gereserveerde plaatsen, krijgt u koffie met gebak, hapjes en drankjes én een presentje. Met de opbrengsten helpt u Stichting Goud voor Oud en De Waterengel. Dus, bent u er ook bij? Wilt u zeker zijn van een plaats, reserveer dan snel.

Reservering
Tickets à € 30,00 voor twee personen zijn te koop bij de infobalie van Archipel Berkenstaete te Son en Breugel of bel naar 06-57563548.

Weersomstandigheden
Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om in de openlucht op te treden, dan wordt het programma binnen bij Restaurant De Zwaan voortgezet.

Meer informatie kun je vinden op www.stichtinggvo.nl of neem contact op via 06-57563548.