Afbeelding
Foto:

Kioskoptredens in de komende weken

In de kiosk vinden de komende weken diverse optredens plaats. Zet de data en de tijden vast in je agenda, zodat je zeker weet dat je niets mist.

Zaterdag 1 juni
14.00 – 16.00 uur: Muziekgroep Unity
Muziekgroep Unity uit Eindhoven bestaat uit 23 muzikanten en is in 1990 opgericht. De groep speelt diverse soorten van gevarieerde muziek.

Zondag 2 juni
14.00 – 16.00 uur: Ouderen in het zonnetje
Een razendsnelle afwisseling van een grote diversiteit aan artiesten met nummers die iedereen kan meezingen en heerlijke emoties zullen oproepen. Met een gastoptreden van Ernst Daniël Smid. Bij minder goed weer gaat dit evenement in ieder geval door in de zaal van De Zwaan. De middag wordt georganiseerd door de Stichting Goud Voor Oud.

Woensdag 5 juni
20.00 – 22.00 uur: The Vitals
In de zestiger jaren begonnen vijf jongens uit het Eindhovense stadsdeel Stratum de band The Vitals. Inmiddels hebben ze tientallen jaren ervaring in het brengen van instrumentale nummers van onder andere The Shadows, Santana, vele nummers van The Beatles, The Hollies, The Kinks. Maar er komt ook een enkel recenter nummer voorbij van Queen of bijvoorbeeld Dire Straits. De twee originele leden Theo Bell, (zang) en Pieter van de Boom (zang en gitaar) uit Son worden aangevuld met twee gedreven muzikanten Terry Emons (zang en drums) en Klaas Aldenhoven (bas).

Donderdag 6 juni
14.00 – 16.00 uur: Seniorenorkest Nuenen
De muzikanten brengen een aantal nummers uit hun gevarieerde repertoire. Het orkest is opgericht in 1987 en bestaat dus al meer dan 30 jaar. De muzikanten treden voornamelijk op in verzorgingstehuizen onder het motto 'Onze hobby is uw luisterplezier'. Het orkest was al een paar keer eerder te gast op de kiosk.

Voor alle optredens geldt dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. De toegang is gratis.