Afbeelding
Foto: Ingezonden

Tweede editie Dott&Dine groot succes

De tweede editie van Dott&Dine vond woensdag 22 mei plaats. Deze keer werd Dott&Dine in De Zwaan georganiseerd. De avond werd drukbezocht,

Ongeveer 75 mannen en vrouwen konden genieten van een viergangen diner met tussen de gangen door een modeshow met de nieuwste mode van DOTT.fashion. Qua eten had men een keuzemenu waar je kon kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Zo was er voor ieder wat wils. Het eten zag er goed uit en was volgens de klanten erg lekker. Het personeel van De Zwaan zorgde ervoor dat niemand iets tekort kwam.

De eigenaresse Kim Roefs van DOTT.fashion gaf tijdens de modeshow rondes informatie over de kleding en de trends. Tijdens de hele avond kon men ook op de beamer de resultaten zien van de voorgaande fotoshoots met de kleding van DOTT. Na de modeshow en het eten bood De Zwaan de klanten nog een bakje koffie of thee aan van het huis.

Tevens waren de deuren van DOTT.fashion geopend tot 23.30 uur. Het was een erg drukke avond in het winkeltje aan de Airbornestraat. Je kunt dus wel zeggen dat het een geslaagde avond was. Zeker voor herhaling vatbaar.