Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Jaap Harm van Duinen signeerde zijn boek

Ze zijn er nog, de boekhandels waar je regelmatig een schrijver kunt ontmoeten tijdens een signeersessie. Boekhandel De Traverse in Son en Breugel is zo'n boekhandel.

Redacteur: Adrie Neervoort

Regelmatig is een schrijver te gast om één van zijn boeken te bespreken en te signeren voor belangstellenden. Vaak gaat het daarbij om een lokale schrijver, die de moeite neemt om in zijn dorp zijn lezers te ontmoeten. Jaap Harm van Duinen was zaterdag 1 juni te gast bij boekhandel De Traverse. Dit naar aanleiding van zijn boek 'Verloren in een andere wereld'. In DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 29 mei is een uitgebreid interview over de schrijver uit Son en Breugel gepubliceerd.

Tijdens de signeersessie vertelde Jaap Harm over de totstandkoming van het boek, aan de tientallen belangstellenden die op de warme zaterdag naar De Traverse waren gekomen. Er heerste een gezellige en informele sfeer, waar zelfs een stukje cake niet ontbrak. Tevens was het natuurlijk de gelegenheid om de schrijver het 'hemd van het lijf' te vragen. Daarna signeerde Jaap Harm de gekochte exemplaren van zijn boek.

Het boek is vanaf nu te koop bij boekhandel De Traverse aan de Nieuwstraat 38 in Son en Breugel. Het interview met JaapHarm kunt u teruglezen op www.mooisonenbreugel.nl

Winnaar boek
Uit de vele inzendingen is Kees van den Akker al winnaar gekozen. Kees ontvangt het boek 'Verloren in een andere wereld'. Kees is persoonlijk op de hoogte gebracht.