Bike & Hike dag

Wie houdt van wandelen en/of fietsen kan zich op zaterdag 15 juni van harte uitleven bij de Bike & Hike dag van De Wit Schijndel, een dag vol speciale aanbiedingen, winacties, demonstraties en testmogelijkheden. De activiteiten vinden plaats van 11.00 -16.00 uur, de winkel is zoals gewoonlijk op zaterdag geopend van 09.30 – 17.00 uur.

Wandelschoenen behandelen
Er is een wandelroute van zo'n 7 kilometer uitgezet waarbij u uitgebreid de schoenen van On kunt testen, zo weet u zeker of dat ze goed lopen. Beweegt u zich liever op wielen voort? Test dan de (elektrische) vouwfietsen van Shinga of de inline skates van Fila op het uitgezette parcours. Ontdek de voordelen van een goede zonnebril met gepolariseerde glazen bij de stand van Oakley, ideaal tijdens het fietsen of wandelen! Wanneer u uw wandelschoenen meeneemt, kunt u deze bij de stand van Hanwag laten reinigen en behandelen voor een langere levensduur.

Wandelen en fietsen
Heeft u er weleens aan gedacht om op wandel- of fietsvakantie te gaan? De bagage die u mee kunt nemen is dan natuurlijk beperkt. De experts van Exped, GSI Outdoors, Cocoon en Helinox hebben hier voor diverse slimme oplossingen; van ultra lichtgewicht kampeermeubelen tot slaapmatten, reishanddoeken en pannensets, allemaal compact mee te nemen. Gaat u toch liever met de auto op pad? Thule demonstreert hun praktische dakkoffers voor extra bagageruimte en handige fietsendragers zodat u uw eigen fiets overal mee naartoe kunt nemen.

Wedstrijdje doen?
Tijdens de Bike & Hike dag worden er verschillende wedstrijdjes georganiseerd, van veters strikken tot fietsen op een hometrainer, waarbij u kans maakt op leuke prijzen zoals fietskleding en wandelschoenen.

Volop voordeel
Tijdens de Bike & Hike dag zijn er speciale acties die alleen deze dag gelden in de winkel. Hier vindt u alle acties op een rijtje:
- Gratis Falke sokken bij aankoop van een paar wandelschoenen vanaf € 100,00
- Gratis t-shirt bij aankoop van een paar On schoenen
- 20% korting op alle voorradige Oakley brillen
- 20% korting op alle fietskleding
- 20% korting op outdoorbroeken van Columbia, The North Face, Fjällräven, Maier, Craghoppers en Mammut
- Cadeaubon van De Wit Schijndel t.w.v. € 50,00 bij aankoop van een Thule fietsendrager
- 25% korting op een Deuter 4-Daagse rugzak of heuptas

Gezellig dagje uit
Naast alle wandel- en fietsactiviteiten wordt zowel binnen als buiten een barbecuedemonstratie georganiseerd en kunnen de kinderen zich vermaken in Kinderland, de speeltuin of het springkussen. Kom voor dus voor een gezellig dagje uit op zaterdag 15 juni naar De Wit Schijndel.