Vrijdag 14 juni tot en met dinsdag 18 juni Kermis Son en Breugel Kijk voor de openingstijden op pagina 16

Vrijdag 14 juni
Comedy Night
20.30 uur, Terrein Oude Toren, Nederwetten
DOEN! KPJ Nederwetten organiseert ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan een Comedy Night. Op het podium staan bekende Nederlandse en Vlaamse stand-up Comedians. Gastheer Marlon Kicken ontvangt deze avond Arie Koomen, Gerrie Smits en Roel C. Verburg. Samen zorgen zij voor een fantastisch voorstel met veel komische verhalen in combinatie met muziek. DJ Wouter sluit de avond feestelijk af. Kaarten: € 8,00.

Zaterdag 15 juni
Officiële Opening Music Dock
11.00 uur, Kanaaldijk Zuid 3a, Son en Breugel
Vier de officiële opening van Music Dock mee. Op zaterdag 15 juni zijn de deuren van 11.00 – 17.00 uur geopend en zijn er doorlopend workshops, livemuziek en creatieve activiteiten. Om 15.30 uur is er een officieel moment met Burgemeester Gaillard. Als afsluiter kan er samen gezongen worden. Kom de sfeer proeven en geniet van de muziek door leerlingen, docenten en gastmuzikanten!

Rikken & toepen
13.00 uur, Terrein Oude Toren, Nederwetten
DOEN! KPJ Nederwetten organiseert ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan voor volwassenen een kaartmiddag. Een potje rikken of toepen behoort tot de mogelijkheden. Er zijn mooie prijzen te winnen. Inschrijven kan tussen 12.00 - 13.00 uur. Kosten € 5,00 inclusief 1 consumptie.

3 Voor een Tientje
20.00 uur, Café-Restaurant De Zwaan, Son en Breugel
Zaal open om 19.00 uur.
3 Voor een Tientje is de aftrap van een veelbelovend festivalseizoen in Son en Breugel. Drie geweldige bands voor de belachelijk lage prijs van € 10,00. Met Crazy Cadillac, Stax Cats en Broadway Brass. Kaarten zijn te koop aan de zaal en bij de voorverkoopadressen. Kaarten zijn ook online te koop via:https://www.ticketkantoor.nl/shop/3vet

Live band: Lijn 7
20.00 uur, Terrein Oude Toren, Nederwetten
DOEN! KPJ Nederwetten organiseert ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan een supergezellige feestavond waar het draait om lol en plezier. Op deze avond staat vanaf 20.00 uur feestband LIJN 7 op het podium. Samen met DJ Alex Jansen gaan zij zorgen voor een gezellig feestje. Kaarten: € 10,00.

Zondag 16 juni
IVN Slootjesdagen 2019
10.00 uur, sloot halvewege Stoederij en kanaal, Son en Breugel
Van 10.00 - 12.00 uur zijn kinderen in de basisschoolleeftijd met hun ouders/grootouders welkom voor de IVN Slootjesdagen. Aanmelden: jeugd.ivn.son.en.breugel@outlook.com (wel gewenst niet verplicht). De juiste locatie is: sloot halverwege Stoerderij en kanaal (coördinaten: 51.51303; 5.52489).

Kienen in het Vestzaktheater
19.30 uur, Vestzaktheater, Son en Breugel
Zaal open 18.30 uur. Aanvang 19.30 uur. De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. De bedragen van de hoofdprijs en het geluksgetal waren nog niet bekend bij het ter perse gaan van deze krant.

Woensdag 19 juni
Midzomeravondfietstocht IVN Son en Breugel
19.00 uur, kiosk, Son en Breugel
IVN Son en Breugel houdt de traditionele Midzomeravondfietstocht. Vanaf de kiosk wordt stipt om 19.00 uur vertrokken voor een tocht van ca. 25 kilometer. De meest gunstige route, richting Eindhoven/Best of richting Sint Oedenrode wordt gekozen. Het grootste gedeelte van de tocht is min of meer verharde weg. Rond 21.00 uur is de terugkomst gepland. Meer info: www.ivn-senb.nl/fiets

Smartlappenkoor Rawazzi op de kiosk
19.00 uur, kiosk, Son en Breugel
Smartlappenkoor Rawazzi zingt vrolijke meezingliedjes en zeemansliedjes op de kiosk. Meezingen en dansen is toegestaan.

Donderdag 20 juni
Seniorenorkest Sonore op de kiosk
14.00 uur, kiosk, Son en Breugel
Seniorenorkest Sonore treedt deze middag op de kiosk op. Zij zijn een onderdeel van harmonie Pro Honore et Virtute en spelen gevarieerde muziek onder leiding van Tinie van Dommelen. Er mag gedanst worden.

Vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni
Familiefestival Kuylkamp 'It Giet Oan'
19.00 uur, Festivalterrein De Kuilen, Son en Breugel
De negende editie van het Kuylkamp familiefestival wordt op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni gehouden. Een driedaags all-inclusive festival in Son en Breugel. Waar het hele gezin of vriendengroep welkom is. Kijk voor meer informatie en de programmatijden elders in deze krant of op www.kuylkamp.nl.

Vrijdag 21 juni
Tieners van Toen op de kiosk
19.00 uur, kiosk, Son en Breugel
Een nieuwe poging van Tieners van Toen om op te treden op de kiosk. Afgelopen maand kon het vanwege het weer geen doorgang vinden. Het is een actief 55+ dameskoor dat liederen zingt uit de jaren 60-70-80 en 90. Genieten!

Zaterdag 22 juni
De Parkblaozers uit Nuenen op de kiosk
14.00 uur, kiosk, Son en Breugel
De Parkblaozers uit Nuenen treden op in de kiosk. Het is een groep oorspronkelijk ontstaan uit de carnaval maar tegenwoordig spelen ze op vele podia met vrolijke afwisselende muziek.