Afbeelding
Foto: Wil Feijen

De kermisexploitanten staan te popelen om hun kermisattracties op te bouwen in het centrum van Son en Breugel. Vrijdag 14 juni gaat de kermis om 15.30 uur open voor het publiek. Op de openingsdag kan iedereen voordelig naar de kermis; dan wordt de eurodag gehouden.

Voor de mindervalide mensen wordt op maandag 17 juni, tussen 14.00 en 15.00 uur een prikkelarme kermis gehouden. Zij kunnen tijdens dit uur gratis gebruik maken van de attracties en gedurende dit uur draaien de attracties langzamer en staat de muziek zachter. Tevens wordt de knipperverlichting van de attracties aangepast.

Een kermis waar vertier bovenaan staat voor zowel de kleinere jeugd als de iets oudere jeugd. Er is voor ieder wat wils op de kermis. Probeer jij liever de attracties waar de snelheid centraal staat, of waag je liever een gokje bij de verschillende gokautomaten? De kermis wordt compleet gemaakt met de traditionele kramen met zuurstokken, oliebollen en andere lekkernijen. Niet alleen op de kermis is het erg gezellig, ook in de horeca rondom de kermis. De horecaondernemers nodigen je graag uit voor een hapje en een drankje.

Tot en met dinsdag 18 juni is de kermis te vinden op het Raadhuisplein, Kerkplein en de Nieuwstraat in het centrum van Son en Breugel.

Kijk voor de openingstijden en meer informatie over de kermis op pagina 16

Afbeelding