Afbeelding
Foto:

Advies op maat

Al sinds enige jaren levert van Kemenade bestratingen naast oplossingen in bestrating, producten die u helpen om uw tuin duurzamer te maken. Met de productserie van Gardenlux Hydroblob® kan van Kemenade u assisteren in het ontkoppelen van de regenwaterafvoer.

Gardenlux Hydroblob® beschermt tegen wateroverlast door het teveel aan water te absorberen en af te geven aan de omringende grond. Zo voorkomt u wateroverlast in de tuin, op het terras en bij op- en afritten. Gardenlux Hydroblob® is hét efficiënte, milieuvriendelijke systeem om wateroverlast te voorkomen en regenwater terug te geven aan de natuur. En u heeft dan ook geen aansluiting op een afvoer meer nodig.
Het systeem is leverbaar in slanke blokken in diverse maten en met of zonder geïntegreerde buis. De enorme buffercapaciteit en maatvoering beperken graafwerkzaamheden. De blokken worden voor drainage eenvoudig achter elkaar of naast elkaar geplaatst. Bij het afkoppelen van de regenpijp worden de blokken aan elkaar bevestigt met het Easy Click-systeem. Zo vormen ze het drainage en/of het afkoppelsysteem passend voor iedere gewenste capaciteit en situatie.

Specifieke vragen
Op de vestiging op Ekkersrijt heeft van Kemenade bestratingen voorbeelden van Gardenlux Hydroblob® zichtbaar opgesteld, zodat u precies kunt zien hoe dit systeem een oplossing kan bieden voor uw tuin. Daar kan van Kemenade u ook van advies voorzien mocht u specifieke vragen hebben of als de situatie op uw perceel vraagt om specifieke oplossingen.
Kom langs bij van Kemenade dan kunnen zij samen met u kijken welke oplossing voor u het beste geschikt is, zodat u uw tuin kan verduurzamen en daarnaast op uw terras van uw tuin kan genieten.