Afbeelding
Foto: Ingezonden

Tennis en gezelligheid voor de jeugd uit de regio

Het leukste jeugd tennistoernooi uit de regio Son en Breugel komt er weer aan. In de eerste week van de zomervakantie, van 7 tot en met 12 juli wordt opnieuw het VDL GL Precision Open Jeugdtoernooi gehouden, een officieel toernooi van de KNLTB.

Het doel van deze week is om de deelnemers zo veel mogelijk leuke wedstrijden te laten tennissen op gelijkwaardig niveau. Daarnaast is het de bedoeling dat zij met elkaar een gezellige, sportieve week beleven op het tennispark.

Kinderen van 6 tot en met 18 zijn welkom om alleen of met een dubbelpartner mee te doen. Zij strijden in verschillende kleuren en onderdelen voor mooie bekers. Voor de kleinsten in Rood en Oranje is er sowieso een medaille om mee naar huis te nemen. De groteren spelen zoveel mogelijk wedstrijden in poules. Op vrijdag 12 juli staan dan de finales en prijsuitreiking op het programma.

Naast het tennis is er nog veel meer. Zo krijgt iedere deelnemer voor zijn eerste wedstrijd een sleutel van Metafa. Tijdens de prijsuitreiking krijgen zij de kans om deze te proberen op de kluis. Degene die de kluis opent, gaat naar huis met een mooie tennisprijs. Tegelijk met de sleutel krijgen de kinderen ook een strookje consumptiebonnen om wat lekkers te halen in het clubhuis. Zelf kiezen wanneer je iets haalt, maakt het meteen zoveel leuker.

Op vrijdag worden de prijzen uitgereikt van de dagelijkse uitdagingen. Iedere dag zorgt trainer Stefan met het Who's Next team (de eigen jeugd) dat er een leuk spel klaar staat. De deelnemer met de hoogste score van die dag wint. Niets gewonnen bij het tennis, de kluis of de uitdagingen? Geen probleem. Tijdens de loterij aan het eind van de prijsuitreiking maakt iedereen evenveel kans om toch nog met iets leuks naar huis te gaan.

Natuurlijk zorgt de organisatie dat het terrein gezellig versierd is en gaan ze af en toe met een hapje en een drankje rond. Kortom een feestelijke tennisweek. Iedereen die dit eens van dichtbij wil komen bekijken of de spelers wil komen aanmoedigen, is natuurlijk van harte welkom op het park van HTC Son tennis.

Ben je tussen de 6 en 18 en wil je dit feest niet missen, dan kun je je tot 28 juni nog inschrijven op mijnknltb.toernooi.nl.