Afbeelding
Foto: ©pixabay.com

Samenwerken aan een high tea bij het Onderonsje

In de keuken van het Onderonsje wordt het druk op donderdag 27 juni. Er wordt gezamenlijk een high tea klaargemaakt en natuurlijk daarna ook opeten. De dag begint om 10.00 uur 's morgens met een kopje koffie en thee en even bijpraten. Daarna worden de taken verdeeld en wordt in groepjes gewerkt aan één van de heerlijke gerechtjes.

Welke dat zijn, daar zijn Petra en Karin nog over aan het brainstormen, maar het zal zeker een heerlijke combinatie worden van zoete en hartige gerechten. Waarschijnlijk zullen de traditionele scones met clotted cream niet ontbreken.

Iedereen vanaf 55 jaar, ook mensen die zichzelf niet zien als een keukenprins- of prinses, is welkom. In verband met de inkopen is het nodig dat u zich aanmeldt, dat kan tot en met 24 juni. De kosten zijn 6 euro en er is maximaal plaats voor 23 deelnemers. Informatie en opgeven bij Petra Vesters, tel. 06-10068676 of Karin van Vlerken, tel. 06-13992915. Of per mail: petrav@kpnmail. Het Onderonsje is één van de activiteiten van het Damiaancentrum. Kijk voor meer informatie op www.damiaancentrum.nl, Schijndelseweg 46 Sint-Oedenrode.