Archieffoto: Zomerspektakel 2018
Archieffoto: Zomerspektakel 2018 Foto: Wil Feijen

Jaarlijkse basisschool Zomerspektakel

Eindelijk is het zover. Zaterdag 29 juni vindt het jaarlijkse basisschool zomerspektakel weer plaats. Dit gratis evenement is voor alle kinderen van de basisschool en wordt gehouden op het Oranjeveld in het centrum van Son en Breugel.

Er wordt om 10.00 uur begonnen met verschillende spelletjes en luchtkussens voor de kinderen tot en met groep 4. De kinderen krijgen een stempelkaart en kunnen vervolgens allemaal leuke spellen spelen. Ze kunnen zich laten schminken, houten instrumenten knutselen, blikgooien, cupcakes maken of lekker spelen op één van de luchtkussens. Naast de spellen ontvangen alle kinderen ook een glas ranja met wat lekkers. Deze spelochtend duurt tot 13.00 uur.

Om 14.00 uur wordt gestart met de zeskamp voor de kinderen uit groep 5 tot en met 8. Zij gaan in groepjes van vier tot zes kinderen de strijd met elkaar aan op bijvoorbeeld de stormbaan en nog vele andere spectaculaire spellen en luchtkussens. Voor de middag maakt ieder team een eigen joker, deze kunnen ze tijdens een van de spellen inzetten en ook de leukste joker levert een prijs op. Inschrijven voor dit zeskamp is helaas niet meer mogelijk.

Voor vragen of opmerkingen mail naar zomerspektakel@jc-oase.nl of raadpleeg de facebookpagina of check www.jc-oase.nl.

Deelname aan het zomerspektakel is helemaal gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Crazy en Cooijmans Opiek. De organisatie hoopt iedereen 29 juni op het Oranjeveld te zien voor een sportieve, maar vooral gezellige prestatie.