MX weekend 50 jarig jubileum MC Son

Circuitpark Sonniuswijk aan de Brouwerskampweg in Son en Breugel vormt in het weekend van 29 en 30 juni het decor voor twee motorcross-wedstrijddagen. Het circuit wordt speciaal aangelegd voor dit weekend en de vele vrijwilligers zullen wederom zorgen dat zowel de coureurs als de toeschouwers een geweldig weekend beleven.

Organisator MC Son, die dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, maakt het voor het publiek namelijk bijzonder aantrekkelijk; twee hele dagen spectaculaire crosswedstrijden zien, gratis en voor niets. Op zowel zaterdag als op zondag beginnen de trainingen om 08.30 uur.

MC Sonners aan de start
Er komen dit weekend weer diverse rijders van MC Son in actie. Op zaterdag 29 juni rijden tijdens de DMX onder andere Youri Hurkmans, Bret Kastelein, Quentin Rijkers, Rudy van de Heuvel, Luna Schippers en Carlos Hulsen.

Op zondag 30 juni zal er vanwege het 50-jarig jubileum, een VMCN (Classic NL) gereden worden met oud toppers van MC Son zoals Peter vd Nieuwenhof, Leo en Han Brans, Toine van Dijk en Carlo Hulsen. Aanvang 09.00 uur. Deze dag wordt tevens een kampioenen & Prominenten Parade gereden.

Kom gezellig met het hele gezin kijken en moedig de eigen (oud)coureurs aan. Op de website www.mcson.nl volgt te zijner tijd het tijdschema van deze wedstrijddagen. Entree gratis.