Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Ook het weer was Kuylkamptastisch

Het all-in festival Kuylkamp heeft ieder jaar een thema, dit thema is dan met de nodige humor terug te vinden op het festivalterrein. Dit jaar was het thema 'It Giet Oan', een verwijzing naar de winter en alles wat daar mee te maken heeft. Afgelopen weekend waren de omstandigheden allesbehalve winters en dat maakte de uitwerking van het thema op het terrein misschien nog wel leuker.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

De eerste twee dagen vormen altijd de opmaat voor de laatste dag van dit bijzondere festival. Op de laatste dag, zondag, komen de VIP-gasten. Veel dolenthousiaste mensen met een beperking bezoeken dan het festival. Dat is natuurlijk al bijzonder, maar het bezoek van deze mensen en alles wat nodig is om ze naar het festivalterrein te krijgen, wordt betaald door de opbrengst van drie dagen Kuylkamp festival en door de sponsoren.

Meer dan twintig bands traden op, verdeeld over drie dagen. De bands werden afgewisseld door verschillende Dj's. Zowel de sfeer als de muziek was goed. Na het betalen van de entree kregen de bezoekers een 'skipas' voor de grootse aaneengesloten skipiste van Breugel. Ook kreeg de bezoeker op vertoon van de 'skipas' gratis drinken en eten (wat de pot schaft). Mede door deze opzet is het een uniek én bijzonder festival. 'Thuisblijven is duurder en saaier' is dan ook de vaste kreet tijdens het festival.

De bezoekers en organisatie kijken alweer uit naar de tiende editie van dit festival die volgend jaar wordt gehouden. Was je er dit jaar niet bij, zorg dan dat je op tijd de kaarten voor volgend jaar bestelt. Kijk daarvoor op www.kuylkamp.nl.