Afbeelding
Foto: Rianne van der Heijden

Het OSVB-Zomer-evenement vol gas vooruit

De Ondernemersvereniging van Son en Breugel, de OSVB, ging op maandag 17 juni met een kloppend hart, hard vooruit. Het Zomerse evenement van de OSVB vond plaats op De Lansard te Eindhoven waar de leden samen kwamen om kennis te delen, te inspireren en zaken te doen, maar bovenal de snelheid te beproeven op de kartbaan.

Redacteur: Rianne van der Heijden

Outdoor-karting circuit De Lansard gaf bodem aan deze uitdagende race tussen de deelnemende OSVB-leden. Na een heerlijke barbecue, geheel verzorgd door 'Scharrelslager Rooijakkers', hadden de leden zin in een portie adrenaline. De meeste OSVB-ondernemers zagen hun kans schoon om hun snelle reacties te meten in groepsverband, waarbij menig ondernemer het gaspedaal tot op de bodem indrukte.

Enkele ondernemers wisten het gaspedaal niet (tijdig) meer los te laten bij het naderen van een van de vele scherpe haarspeldbochten. Niet verwonderlijk dat diezelfde ondernemers een eigen 'cart-circuit' buiten het parcours aanlegden, wat al snel strandde in het zand.

Leden die niet in een race-pak ten tonele verschenen, konden bijkomen van de drukke dagelijkse werkzaamheden onder het genot van een hapje en een drankje op het terras. Zij genoten van de prestaties van de deelnemende OSVB-leden, waarbij zij het snelle geweld van het nodige sportcommentaar voorzagen. De onderlinge dorpsgenoten met ondernemersprofessie zorgden ervoor dat de leden weer gezellig konden bijpraten. Het mooie weer, de heerlijke barbecue, de kart-snelheden en de stofwolken zorgden voor een gezellig en geslaagd OSVB-evenement.