Davis Cup Tennis op tennispark HTC Son Tennis

Op het tennispark van HTC Son Tennis wordt op vrijdag 5 juli de 2019 editie van de 'Davis Cup' gespeeld. 'Davis (cup) staat voor 'De Allerbeste (tennis) Vereniging In Son en Breugel'. Er wordt, door de drie tennisverenigingen die het dorp rijk is, weer gestreden om de Cup met de grote oren.

Tussen 19.00 en 23.00 uur worden er wedstrijden gespeeld in de sterkten 5, 6, 7 en 8. Van alle verenigingen zijn er Heren- en Damesdubbels aanwezig die weer met de nodige strijd en met heel veel plezier zullen proberen de meeste punten voor hun vereniging te halen. De prijsuitreiking is rond 23.30 uur.

Voorgaande jaren waren een doorslaand succes en niets staat in de weg om er ook dit jaar weer een waar spektakel van te maken. HTC Son rekent op prachtige wedstrijden en veel gezelligheid. Vorig jaar was de glorieuze winnaar TV Pieter Brueghel. Kom de teams van jouw club aanmoedigen en zorg dat zij met de beker naar huis gaan. De commissie 'Davis cup' wenst alle deelnemers alvast heel veel plezier en succes toe op 5 juli.