Kerkberichten

Sint Genoveva-kerk
Zondag 30 juni
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor
. Intenties: Familie van de Laar-van Heeswijk, Arie en Jet de Korte-van de Laar, Piet en Hein en Nettie van Eck en ouders Jan en Doortje van Eck, Mia Donkers-van Heeswijk.

11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor
Intenties: Miet van der Velden-van Moorsel, Bert Hooijmaijers.

Zondag 7 juli
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor. Kinderwoorddienst. Intenties: Ad Versantvoort, Miny van de Ven-Winkelman, Nelly Vlemmix-Versantvoort, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, overleden ouders van Engeland-Swinkels en Annelies Jansen-van Engeland, Cor Groeneweg, Piet en An Vervoort-Pennings, Jan en Janny Kerkhof-van Rooij.
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Frits en Doortje Maas-de Bijl, Els Swinkels-Swinkels.

Overige kerkdiensten Son en Breugel
Zaterdag 29 juni
16.30 uur: Woord- en communieviering in Berkenstaete
Zaterdag 6 juli
16.30 uur: Eucharistieviering in Berkenstaete

Martinuskerk Centrum
Zaterdag 29 juni Hoogfeest van Petrus en Paulus
19.00 uur: Eucharistieviering met het Goede Herder koor. Intenties: Cor van Esch (mgd).

Zondag 30 juni Dertiende Zondag door het Jaar
09.30 uur: Eucharistieviering met Volkszang. Intenties: Tot bijzondere intentie, Uit dankbaarheid, Annie van de Laar, Antoon en Nelly Adams – Seijkens en zoon Willy.
12.30 uur: Doopviering Bo Anna van Schijndel.

Vrijdag 5 juli
13.30 uur: Huwelijksviering van Tom Onland en Lieke van der Velden.

Gedurende de maanden juli en augustus komen de Vieringen van maandag tot en met vrijdag om 19.00 uur in de Martinuskerk te vervallen. De Viering op woensdagavond om 19.00 uur in de Heilige Rita kapel gaat wél door.

Tijdens de maanden juli en augustus is de Martinuskerk geopend voor publiek op woensdag- en zondagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. In diezelfde periode is er op zaterdag steeds een orgelconcert. Aanvang is om 15.30 uur.

Boeken voor de Boekenbeurs dagelijks in te leveren in de kerk van Eerschot van 10.00 uur tot 12.00 uur, behalve tijdens schoolvakanties. Tijdens de schoolvakantie van 06 juli tot en met 18 augustus is het parochiecentrum bij de Martinuskerk op donderdag gesloten.

Sint-Antonius Nijnsel
Zondag 30 juni
11.00 uur Eucharistieviering met gemengd koor. Intenties: Mia Kolen-Eestermans, Paul van den Tillaart, Piet v.d. Heuvel.

Kerkdienst Protestantse kerk
(PKN) Son en Breugel:
Zondag 30 juni
11.00 uur, Dienst bij Zonhove