Bij elke kooptransactie een lot cadeau en misschien wel prijs

Winkel & Win weken op WoensXL

Bij elke kooptransactie in de periode van woensdag 26 juni tot en met koopzondag 7 juli krijgt u een lot cadeau. Met dit lot maakt u kans op één van de prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende winkels op Winkelcentrum Woensel. Daarnaast maakt u ook kans op één van de zes prachtige hoofdprijzen; genoeg reden om uw lot meteen online te checken.

"Ook dit jaar houden wij weer de spectaculaire Winkel & Win Weken op WoensXL", vertelt voorzitter Marcel Emmen. "Het is ons team weer gelukt om bij een groot deel van de winkeliers mooie prijzen op te halen en dit jaar kunnen wij maar liefst zes hoofdprijzen gaan uitdelen. Deze hoofdprijzen zijn een Samsung TV 65", één jaar lang elke week een gratis boek, een dames- of herenhorloge, een heren fashioncheque, een transport fiets of één jaar lang iedere maand een bos bloemen, geen flauwe prijzen dus!"

"Hoe het precies werkt? Bij elke kooptransactie ontvangt u, tijdens de actie periode, een gratis lot. Elk lot heeft een uniek nummer. Dit nummer kunt u direct online checken op de website van WoensXL www.woensxl/winkelenwin. Heeft u prijs, dan ontvangt u direct een e-mailbericht met uw prijs en in welke winkel u de prijs kunt gaan ophalen. Naast de honderden prijzen worden, aan het eind van de actieperiode, ook nog zes hoofdprijzen verloot onder alle deelnemers die online hun lot hebben gecontroleerd. De loten kunnen tot en met 14 juli gecontroleerd worden en u heeft tot en met 1 september tijd om uw prijs op te halen. Dus… komt u winkelen tussen 26 juni tot en met 7 juli vergeet dan niet om uw lot meteen online te controleren, want het zou toch jammer zijn als u één van de mooie prijzen zou mislopen?!"