Petitie: Locatie voor woonproject met intensieve zorg moet er komen!

In Son en Breugel ontbreekt een woonvoorziening met 12 tot 24 uurs zorg. Voor (Jong)volwassen inwoners met een verstandelijke beperking die dagelijks veel begeleiding nodig hebben is het heel belangrijk dat zij in een vertrouwde omgeving en dicht bij hun mantelzorgers kunnen wonen!

Om het woonproject te kunnen realiseren is een locatie nodig. De behoefte is voor een aantal kandidaten en hun ouders inmiddels heel dringend. Zij zijn al ruim 12 jaar bezig voor een geschikte locatie, maar dat is nog altijd niet gelukt. De gemeente maakt nu plannen voor ontwikkellocaties in het dorp waar gebouwd kan gaan worden. Voorheen was de locatie van de oude werf in beeld voor 'wonen met zorg' maar tot onze schrik is deze locatie nu voor onze doelgroep geschrapt. 'Wonen met zorg' komt in alle 13 ontwikkellocaties NIET voor. Wij willen graag aanspraak maken op (een deel van) de locatie van de oude gemeentewerf.

Steun ons verzoek aan de gemeente, zodat deze bijzondere groep mensen niet vergeten wordt. Zij kunnen nergens anders heen (zij kunnen geen kant op). Daarom vragen wij u deze petitie te ondertekenen. Inleveren kan t/m 19 augustus op een van onderstaande adressen.

De petitie zal worden aangeboden aan wethouder Paul Van Liempd.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Graag volledig invullen, anders is uw stem niet rechtsgeldig:

Naam:…………………………………………………………………………………

Huisadres of emailadres: ………………………………………………………………........................

Handtekening:…………………………………………………………………………….....

NB: Het woonproject voor 12 tot 24 uurs zorg is niet te vergelijken met Doorpakken-project aan de Heistraat/Molenstraat. Beide projecten zijn voor een heel andere doelgroep.

Adressen voor inleveren van petitie: Nieuwstraat 52, 5691 AD Son, Graafschappad 12, 5691 LX Son, Zandoogjelaan 4, 5691 RJ Son. Hendrik Veenemanstraat 12, 5691 BD Son, Van Speijklaan 19, 5694 CG Breugel, Weverstraat 18, 5694 AN Breugel.