Afbeelding
Foto: Ingezonden

Wette's Dorpsfestijn

De vijfde editie van het Wette's Dorpsfestijn gaat vrijdag 23 augustus van start. Dit vervangende evenement van de Nederwettense kermis, wordt geheel door enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Het festijn vindt plaats van 23 tot en met 26 augustus op het evenemententerrein aan de Koppeldreef in Nederwetten.

Vrijdagavond
PubquizOp vrijdag wordt afgetrapt met een Pubquiz. Met teams van maximaal zes personen beantwoord je vragen in verschillende thema's zoals muziek of sport. Ook zitten er een aantal doe-opdrachten tussen, waarmee je een extraatje kunt winnen. De quiz start om 20.00 uur. Schrijf je team in via 06-13712264 (bellen of appen).


Programma
Op zaterdagmiddag kunnen kinderen zich vermaken met allerlei spellen op de creatieve kindermiddag. Zaterdagavond wordt er een biercantus georganiseerd, onder leiding van Jos de Fuijk met zijn band Double Wood. Op zondag wordt er voor het eerst bij het Wette's Dorpsfestijn gebeachvolleybald. Aansluitend wordt er een ludieke Bingoavond gehouden, onder leiding van Erwin de Meester en Edward Renders. Ter afsluiting van het Dorpsfestijn wordt er op maandag gekaart (rikken/toepen). Voor meer informatie, kijk op www.wettesdorpsfestijn.nl.