Afbeelding
Foto: ©bevrijdende vleugels

Remember September bij bevrijdende vleugels

Best - September 1944, operatie Market Garden is begonnen en Nederland is op weg om bevrijd te worden. Deze indrukwekkende strijd wordt ieder jaar herdacht met een bijzonder evenement. Dit jaar staat deze herdenking op 15 september centraal bij de Bevrijdende Vleugels.

Remember September is een uniek evenement voor jong en oud. Bij aankomst krijgen alle kinderen een eigen stempelkaart waarop zij soldatenstempels kunnen verzamelen door het voltooien van opdrachten die verspreid zijn over het gehele terrein.

Remember September is ooit begonnen als een klein evenement en inmiddels uitgegroeid tot de drukste dag van het jaar voor Bevrijdende Vleugels. Tijdens dit WO2 event van Brabant zijn er tankdemo's die in WO2 voertuigen rijden, is er een kinderstormbaan en zijn er live veldslagen. Dit zijn maar enkele activiteiten van het uitgebreide programma.

Dit event is ieder jaar weer uitverkocht. Dit jaar zijn er wederom maar 400 kaarten beschikbaar. Wil jij hierbij zijn? Koop dan snel je tickets. De eerste 100 verkochte tickets krijgen een gratis rondrit in een legervoertuig over het terrein.

Meer informatie is te lezen op www.bevrijdendevleugels.nl remember-september.

Win vrijkaarten
Namens de bevrijdende vleugels mag DeMooiSonenBreugelKrant twee maal twee vrijkaarten onder de lezers verloten. Wil jij kans maken op twee van de vier vrijkaartjes voor dit leuke event, mail dan je motivatie naar marketing@bevrijdendevleugels.com.