Vrouwenvereniging Scala opent nieuw seizoen

Vrouwenvereniging Scala opent op maandag 2 september het nieuwe seizoen met het doornemen van de nieuw geplande activiteiten. Na de pauze staat een lezing door de Wensambulance op het programma. De opening vindt plaats in 'De Bongerd'.

Op vrijdag 20 september gaat Scala met een busreis naar de mosselbanken in Yerseke. Omdat er nog plaatsen vrij zijn in de bus, kunnen introducees (dames en heren) zich hiervoor opgeven. De kosten zijn 60 euro per persoon. Dit is inclusief busreis, koffie/thee, Zeeuwse bolus, rondleiding bij het hypermoderne bedrijf van de mosselbanken van Prins en Dingemans onder leiding van een gids, de rondvaart langs de mosselbanken en oesterputten, waarbij men de vissers aan het werk ziet en vroeg in de avond een driegangenmenu.

Het vertrek is om 08.15 uur bij 'De Bongerd' in Breugel en om 08.20 uur op het parkeerterrein bij Albert Hein. De thuiskomst wordt verwacht rond 20.15 uur. Bij voorkeur aanmelden per email bij het secretariaat: Scala.breugel@gmail.com. Wie geen email heeft kan zich telefonisch of per Whatsapp aanmelden bij Jacqueline Canters, tel. 06-10578950. Het bedrag graag overmaken op NL66RABO0156408554 ten name van Scala onder vermelding van de naam en activiteit.

Binnenkort is weer de clubcampagne van de Rabobank, te weten de Rabo Clubsupport. Men kan dan weer een stem uitbrengen op verenigingen/stichtingen die daardoor extra geld krijgen voor het realiseren van wensen. Heeft men een rekening lopen bij de Rabobank en is men nog geen lid, dan kan men zich gratis aanmelden. Het lidmaatschap heeft daarna alleen maar voordelen voor de rekeninghouder. Deze kan dan een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete clubs. Uiteraard hoopt Scala op uw stem.