Femke de Jager
Femke de Jager Foto: Ingezonden

Toneelgroep Oase zoekt nieuwe talenten

Bij Oase wordt woensdag 4 september gestart met een nieuw toneelseizoen. Daarom zijn zij op zoek naar nieuwe talenten om de huidige toneelgroep aan te vullen. Durf jij het aan? Kom dan 4 september naar Oase voor een proefles en kennismaking met de toneelgroep. Er zijn twee lestijden; van 14.30 tot 16.00 uur (8 tot en met 12 jaar) en van 16.30 tot 18.00 uur (vanaf 12 jaar).

De toneelcursus beloofd weer spannend en uitdagend te worden. Het is de bedoeling dat er aan het einde van het seizoen een grote productie wordt gespeeld op een echt podium. In ongeveer 30 lessen wordt er naar de voorstelling toegewerkt. De lessen worden gegeven door Femke de Jager.

De eerste weken staan de lessen in het teken staan van elkaar (opnieuw) leren kennen en experimenteren met de basis van theater. Omdat het nieuwe seizoen begonnen wordt met een opfrisperiode, kunnen nieuwe leerlingen gemakkelijk instromen. Het gebruik van de stem wordt geoefend, van schreeuwen tot zingen. Ze gaan aan de slag met hun lijf, van rennen tot stilstaan. En er wordt aan de slag gegaan met het brein, van onthouden tot nergens meer aan denken. Op deze manier kun je leren om ontspannen en creatief met theater bezig te zijn. Hierna wordt gerichter aan de slag gegaan met werken aan de eindvoorstelling. Hierbij komen verschillende disciplines aan bod waaronder toneelspelen, zingen of dansen! En wie weet... hebben jullie nog wel meer verborgen talenten die ingezet kunnen worden.

De kosten voor een compleet cursusjaar zijn 125 euro. Toneelgroep Oase heeft veel zin in het nieuwe seizoen en hoopt dat jullie net zo enthousiast zijn als de leiding. Ben jij 8 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan in voor seizoen 2019/2020 via toneel@jc-oase.nl. Ook voor vragen of informatie kun je hiernaar mailen.