Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

PVGE-afdeling Son en Breugel e.o. viert lustrum

De afdeling Son en Breugel van de PVGE viert in september het 35-jarig bestaan. Het lustrum wordt in de maand september met een aantal festiviteiten gevierd. Deze festiviteiten zijn voor zowel leden als niet-leden.

Op vrijdag 20 september wordt in Het Vestzaktheater de Pubkwis gehouden. De Pubkwis is een gezellige quiz die in kleine groepen wordt gespeeld. Computers, tablets of smartphones mogen niet gebruikt worden. U kunt zich individueel of als groep aanmelden. De avond staat onder professionele leiding. Om 19.30 uur gaat de zaal open. De deelnemers worden ontvangen met koffie of thee en daarna worden de groepen ingedeeld. De Pubkwis wordt gespeeld van 20.00 tot 22.30 uur met twee korte pauzes. De kosten van deelname aan deze avond bedragen 3 euro per persoon. De koffie of thee bij binnenkomst is gratis, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Inschrijven voor de Pubkwis graag voor 14 september. Dit kan door 3 euro over te maken op rekeningnummer NL52RABO 0148259642 ten name van PVGE afd. Son, onder vermelding van 'Pubkwis'. U kunt ook het bedrag inleveren met vermelding van uw naam en 'Pubkwis' bij Annelies v.d. Laar, v.d. Elsenstraat 29 in Breugel (tegenover de Boerenbond). Let wel: wie het eerst komt, het eerst maalt en vol is vol.

Op zaterdag 21 september wordt de feestelijke lustrumviering in Het Vestzaktheater gehouden en deze begint met een optreden van Wim Daniëls met als onderwerp 'Is onze Nederlandse taal reddeloos verloren?'.

Het programma van de middag is als volgt:
vanaf 14.00 uur zaal open; ontvangst van bezoekers met een kopje koffie of thee in de foyer 14.30 - 15.00 uur optreden van Wim Daniëls
15.00 - 15.30 uur pauze
15.30 - 16.00 uur vervolg van het optreden van Wim Daniëls
16.30 - 18.00 uur gezellig samenzijn met een hapje en drankje voor alle 50-plussers van Son en Breugel met om ca. 17.00 uur enkele korte toespraken.

Het toegangskaartje voor het optreden van Wim Daniëls bedraagt 5 euro per persoon, inclusief koffie/thee bij binnenkomst en twee consumptiemuntjes. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Hier geldt ook wie het eerst komt, het eerst maalt en vol is vol. Wilt u zich aanmelden, bel dan vóór 7 september naar Annelies van de Laar, via 06-44776789. Mocht u alleen naar het gezellig samenzijn vanaf 16.30 uur willen komen, dan hoeft u zich niet in te schrijven en is deelname gratis.