Afbeelding
Foto: Ingezonden

Always Forever wedding event

Trouwplannen? Kom kijken, proeven en inspiratie opdoen bij de leukste trouwbeurs in de regio van Always Forever op zondag 22 september bij La Sonnerie in Son en Breugel. De leukste bedrijven uit de trouwsector staan klaar en geven vrijblijvend informatie en advies.

Sinds 2015 is Always Forever wedding events de specialist in het organiseren van trouwbeurzen. Ze presenteren een mix van alles wat er komt kijken op het gebied van trouwen. Van fotografie, visagie en decoratie tot de DJ of band, de juwelier én die onvergetelijke huwelijksreis. Aan alle details is gedacht zodat het aankomende bruidspaar zo goed mogelijk geïnformeerd wordt. De leukste bedrijven uit de trouwsector zijn verzameld en elke discipline heeft maximaal 2 professionals om het overzichtelijk te houden. Daarnaast is er een doorlopende modeshow met de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode.

Vrijblijvend en sfeervol
De aanloopperiode naar een bruiloft is een feest. Always Forever hecht er veel waarde aan dat dit ook uitgestraald wordt op de trouwbeurzen die ze organiseren op een sfeervolle locatie. Geen agressieve verkooppraatjes maar eerlijke en enthousiaste ondernemers die passie hebben voor hun vak zullen de bezoekers te woord staan.

Goodiebag
Elke bezoeker ontvangt na afloop een goed gevulde goodiebag met leuke producten.

Het Always Forever wedding event vindt plaats op zondag 22 september van 11.00 tot 16.00 uur bij La Sonnerie in Son en Breugel. Kijk voor meer informatie op www.alwaysforever.nu en de social mediakanalen Facebook, Instagram of Pinterest.