Winkel- en winactie in het centrum van Son en Breugel

Op 17 september is Son en Breugel precies 75 jaar bevrijd. Al die tijd leven we in vrijheid, dat mag geen enkel jaar zomaar voorbijgaan. De gemeente heeft met verschillende belangenorganisaties de handen ineengeslagen om het dorp aan te kleden en om er een memorabel weekend van te maken. De ondernemers in het centrum van Son blijven niet achter en zij willen tijdens Remember September een mooi vervolg geven aan het succesvolle ELE-weekend.

In het weekend van 13, 14 en 15 september zijn er, naast de activiteiten van de ondernemers, ook speciale acties bij verschillende centrumondernemers. Samen met de OVSB is besloten het centrum extra aan te kleden door vlaggenlijnen over de straten te spannen en door, waar mogelijk, de etalages in te richten in een echte 'Airborne-stijl'.

Actie
Bovendien hebben veel ondernemers in overleg met de organisators en de OVSB de handen ineengeslagen om een actie te organiseren, waarbij opnieuw leuke prijzen te winnen zijn. Ditmaal hoeft men niet te puzzelen en op zoek naar letters te gaan om een winnende zin te formuleren. Het concept is nu eenvoudiger; iedereen die bij een aangesloten winkel een aankoop doet, kan een deelnameformulier inleveren en dingt mee naar leuke prijzen.

Winnen
Doe mee en win fantastische, veelal gesponsord, door lokale horecagelegenheden of winkels. Zo zijn er verschillende prijzen te winnen waaronder tegoedbonnen van restaurant 't Kleijn Geluck, Café-Restaurant De Zwaan, Indonesia en Mykonos. Of wat dacht u van een nougatine ijstaart van 't Sons Bakhuys, een zonnebril van Cooijmans optiek, een cadeaupakket van Van Nature of vrijkaarten voor enkele beurzen. Maar ook een winkel tegoed van € 50,00 te besteden bij een van de deelnemende winkeliers. Kortom veel prijzen. En natuurlijk een hoofdprijs; een dames Cortina common fiets van het jaar 2019, beschikbaar gesteld door de OVSB. Genoeg reden om naar het centrum te komen, aankopen te doen en je deelnameformulier in te leveren.

Meedoen
Om kans te maken op de prijzen dient u na uw aankoop op vrijdag 13 of zaterdag 14 september het formulier dat u krijgt van de deelnemende winkelier uiterlijk 14 september voor 17.00 uur in te leveren in de daarvoor bestemde ton. Let op: alleen bonnen van producten of diensten die zijn aangeschaft op 13 of 14 september zijn geldig. U doet al mee met een aankoop vanaf € 12,50.

Bonnen
De bonnen kunt u inleveren in de daarvoor ontworpen ton. Deze ton staat op het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant, Markt 2a op vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Let op: de actie is alleen geldig bij de deelnemende winkeliers in het centrum van Son en Breugel. Bij alle deelnemende winkeliers liggen formulieren klaar waarop u uw NAW-gegevens kunt invullen, zodat wij weten wie straks de winnaar is. Uiteraard wordt vertrouwelijk omgegaan met de door u in te vullen gegevens.

Door middel van deze actie willen de ondernemers bijdragen aan een gezelliger, levendiger en een meer saamhorig centrum van Son en Breugel. Om er ook voor te zorgen dat het Bevrijdingsweekend een finishing touch krijgt, hebben de ondernemers dus niet alleen prijzen gesponsord en hun etalages aangekleed, maar ook geld besteed aan aankleding van het dorp. De OVSB – waarbij vele ondernemers zijn aangesloten – speelt in de financiering hiervan een grote rol.

We hopen op een geweldig weekend waarin de herdenking voorop staat en waarbij we beseffen dat het leven in vrijheid het belangrijkste goed is wat wij hebben. Maar ook hopen de ondernemers op een gezellig drukke dag waarbij iedereen zich welkom voelt in het bruisende centrum van Son en Breugel.