Afbeelding
Foto:

Vacature werkgroep SeniorenRaad

PR en secretarieel ondersteuner (m/v)
Werkgroep Communicatie SeniorenRaad

Er is binnen de werkgroep Communicatie van de SeniorenRaad dringend behoefte aan versterking ter aanvulling van het bestaande team van vrijwilligers. De SeniorenRaad bestaat uit verschillende werkgroepen en zet zich al ruim elf jaar in voor alle ouderen (55+) in onze gemeente, op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Wie zoeken wij?
Iemand die het plezierig vindt in teamverband te werken en met ons meedenkt over alle PR-activiteiteniemand die goed om kan gaan met een computer (met name mail en Word) iemand die het leuk vindt om vergaderingen voor te bereiden, bij te wonen en (eventueel) te notuleren (9x per jaar) iemand die een helpend handje kan bieden bij de organisatie van themamiddagen (o.a. flyers maken, posters laten afdrukken en verspreiden)affiniteit met senioren is een prede vacature is voor de SeniorenRaad maar kan zeer zeker óók door een jong(er) iemand worden ingevuld.

De werkzaamheden zullen, verschillend per week, enige tijd van je in beslag nemen. Indien je een echte regelneef/tante bent, valt dit erg mee. De vergaderingen duren 1 à 2 uur en vinden 9 tot 10x per jaar plaats. Verder verloopt de communicatie veelal via de mail en kun je dus vaak vanuit huis werken.

De werkgroep Communicatie informeert de inwoners via de plaatselijke pers (onder andere DeMooiSonenBreugelKrant) met onder andere de maandelijkse seniorenpagina, de wekelijkse senioreninfo en op de Mooi op Leeftijd pagina. Onze folders liggen ter inzage onder andere bij het CMD, gemeentehuis en de bibliotheek. Ook via de eigen, binnenkort vernieuwde, website (www.sonenbreugel-senioren.nl) wordt u geïnformeerd over actuele onderwerpen die van belang zijn.